Lotus Araç Gelişimini Normalden Uzun Devam Ettirecek

yazar:

kategori:

Şampiyonluk mücadelesine göz koyan ve aracının performansıyla umutlanan Lotus, bu sene hedeflerinin büyük olduğunu açıkladı.

Teknik Patron James Allison “Son senelerde takım olarak yanlış yaptığımız şeylerden birisi yeni araca gerekenden önce odaklanıyor olmamızdı.”

“Bu sene aracı normalden daha fazla uzun süre geliştirmeye istekli bir şekilde başladık.” dedi.

Raikkonen’in şampiyonluk şansını değerlendiren Allison “Neden olmasın? Birinci olarak çok fazla puan kazanılıyor ve daha bir çok yarış var. Mümkün olan puanlara bakılırsa liderlik ulaşılabilir seviyede.” dedi.

Raikkonen şu anda lider pilot Fernando Alonso’nun 48 puan gerisinde bulunuyor.


Yorumlar

  1. Henry Crazy avatarı

    Öyle olmak zorunda.Ben şahsen şampiyonada Raikkonen'i favoriler arasında görsemde açıkçası lotus'u markalarda o kadar favori görmüyorum.Grojean bana çok istikrarlıymış gibi gelmedi.Ve Raikkonen'inde istikrar problemi olduğunu hepimiz biliyoruz.
    Belki lotus ve Kimi şampiyon olamayacaklar.Ama şampiyonun belirlenmesinde çok büyük pay sahibi olacaklar.O yüzden şampiyon olsa da olamasa da sırf heyecan kattığı için Raikkonen'i izlemek bile bir
    şanstır.

  2. spa da spa nın kralı kimi hegamonyasını devam ettirirse tadından yenmez şampiyona.umarım yağmursuz olur lotus sevmiyor yağmuru be yav 🙂

  3. KİMİ IS WIN THE CHAMPIONSHIP.

    KİMİ WINS THE CHAMPIONSHIP.

  4. GENII paranın kokusunu aldı tabi. Umarım böyle devam ederler.

  5. Raikkonen06  avatarı

    İnşallah o günleride görürüz ama bakalım Spa'da herkesin güncellemeleri ortaya çıkacak kiminki iyi kiminki kötü belli olacak eğer güncellememiz iyiyse birde DDRS ile dahada hızlanacağımızı düşünüyorum.

    Spiker:KİMİ IS WIN THE CHAMPIONSHIP.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir