Sauber, 2013 Pilot Kadrosu Konusunda Rahat

yazar:

kategori:

Sergio Perez’in gelecek sene Ferrari’ye gitmesi ihtimali bulunuyor. Ancak Kaltenborn, sürücü kadrosunu düşünerek zaman kaybetmediklerini söyledi.

Kaltenborn “Sürücü kadromuzu tüm sene için oluşturuyoruz bu açıdan bir değişiklik olmayacak.”

“Endişeli değiliz. Sezon ortasındayız ve umarım bizim için başarılı bir sezon olacak. En azından sezon ortasındaki durum onu gösteriyor. Sürücülerimiz tamamiyle bu sezona odaklanmak zorundalar. Gelecek için ise baskı altında değiliz.” dedi.

Kaltenborn, Japon sürücüleri Kamui Kobayashi’nin performansının düştüğü iddialarını kabul etmiyor.

Kaltenborn “Sergio’ya karşı performansının düştüğü konusunda emin değilim. Sonuçlar tam olarak gerçeği yansıtmıyor. Kamui iyi performanslar gösterdi ancak evet, biraz şanssızdı.”

“Sıralamalarda iki defa aracında sorun yaşadı. Sergio ise Malezya’da çok riskli stratejisiyle gündeme geldi. Bu açıdan bazen işler Sergio için iyi giderken Kamui için iyi gitmedi. Ancak daha yarım sezon var ve Kamui de Sergio’nun yaptıklarını yapabilir.” dedi.

 


Yorumlar

  1. koba ve perez süper bi ikili bence

  2. kamui ile sergio bir çok yarışta farklı strateji ile yarıştılar.biri 2 pit yaparken diğeri 3 pit yaptı biri sertle başlarken diğeri yumuşakla başladı vs.kamui seneye koltuğunu korumalı bu açıdan perez giderse guttierez gelir gibi.zaten perezde olduğu gibi onunda arkası sağlam carlos slim var dağ gibi.yani Kaltenborn doğru söylüyor

  3. Esteban Gutiérrez GP2'de iyi işler çıkarıyor. Zaten takımın yedek pilotu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir