"Schumi'nin Düşüşleri İmajına Zarar Vermiyor"

yazar:

kategori:

Michael Schumacher’in menajeri, Formula 1’in en başarılı pilotunun motordan düşerek imajını yok ettiği yönünde olan düşünceleri kabul etmedi.

Schumacher’in ilk yarıştaki düşüşünün ardından bu hafta sonu Nurburgring’de de düşmesi sonucu Alman pilotun bazı destekleyenleri kariyerine daha fazla zarar vermeden bırakmasını tavsiye etmişti.

Ancak Alman Bild’e konuşan Willi Weber "Eğer Michael Schumacher gibi iyi bir üne sahipseniz bunu bir şey yıkamaz. Bundan keyif aldığı için mutluyum." dedi.

Image Image Image Image Image Image Image ImageImage


Yorumlar

  1. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    burnu kırılmayan boksor dusmeyen motorcu yoktur.mıke doohan.max bıaggı valentıno rossı ler dusmus.bırakın onları ıstanbul trafıgınde 15 saat e yakın motosıklet kullanırım ben bıle defalarca dusumusumdur.schumı dusse nolur dusmese nolur.dusmeden ımıtlerı anlıyamaassın zaten.bu yasta bu hırs ve ıstek helal olsun baska bısey denemez

  2. Valla adam 7 kere şampiyon olmuş, isterse 20 takla atsın yine de karizma çizilmez Schumacher'İn.

  3. 🙂 schumi ''efsane'' düşsede NO PROBLEM 🙂

  4. arkadaşlar çok doğru yazmış. 16 sene f1 pistlerini salladı, herşeyi başardı, daha da başarabilecekken bıraktı ve bu yaşında bile oldukça zor olan bir spora yöneldi. ondaki bu yetenek azim ve mücadele gücü, imajına zarar vermekten çok güçlendirir bile. düşüşler çok normal, vale bile arasıra düşüyor, düşmek bu spor için olağan bir şey.

  5. tolga soydan avatarı

    scuhminin imajı 2 düşmeyle silinirmi.saçmalık

  6. ve bu yaşta motorda yarışmak (serisi ve gücü ne olursa olsun) kesinlikle kolay bir iş değil.

    aynı zamanda duyduklarıma göre schumi nurburgringde hiç motor deneyimi olmamasına rağmen direk sıralamalara çıkmış (antrenmanlara katılamamış) ve o sonuçları almış.

  7. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Bu düşüşlerinin onun imajına zarar vereceğini düşünen gafillere sormak lazım bilmemek değil öğrenmemek ayıp o da yaşı 37 yanlış değilsem ve hala öğreniyor azmediyor bu bize sadece bir tek şeyi ispatlıyor hayatın neresinde olursak olalım mücadelenin içinde olmak zorundayız schumacher f1 gibi bir mücadeleyi efsane olarak tamamladı orada kalabilirdi fakat kalmadı kendine hızlı bir hobi buldu ve onun gereklerini yerine getiriyor düşsede kalksada O bunları seviyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir