Lotus, 2. Yarıda Daha Güçlü Olacağından Emin

yazar:

kategori:

Sezonun ilk 11 yarışında en güçlü araçlardan birisine sahip olan Lotus, 8 defa podyuma çıkmayı başardı ancak galibiyet alamadı. Takım son 5 yarışta en fazla puan toplayan takım oldu.

Alan Permane “İkinci yarıda çok daha güçlü olacağız. Aracımız harika. Bu şekilde başladık ve aracı diğerlerinden daha iyi olmasa da geliştirebileceğimizi gösterdik.”

“Sürücülerimizi tanırken biraz zaman harcadık. Romain’in bazı ilk tur kazaları oldu. Onlar olmasaydı durum çok daha farklı olabilirdi. İkinci yarıda daha iyi olmamamız için bir neden yok.”

“Aracımız her yere uyuyor. Silverstone ve Macaristan’da oldukça hızlıydık. Her ikisi birbirine göre zıt pistler. Bizi korkutan bir yer yok.” 

“Aracımızın ayarlar bölümünde daha fazla geliştirebileceğimizi sanmıyorum. Macaristan’da son antrenmanların ardından Kimi aracında mutluydu. Ona neye ihtiyacı olduğunu sorduğumda bana daha fazla yere basma gücünün gerektiğini söyledi. Aracımız iyi ancak daha hızlı olmak için önde ve arkada daha fazla yol tutuşu lazım.” dedi.

 

 


Yorumlar

  1. kimi spa da biz fanlara gerçekten geçmişte çok harika yarışlar izletti sezonun ilk galibiyeti gelir gibi ondan sonra allah kerim

  2. Raikkonen06  avatarı

    İnşallah o şampiyonluğuda görürümde gözüm açık gitmem ağlarım harbiden ama kimi bu herşey beklenirrr.

  3. Tarafsız Fan avatarı
    Tarafsız Fan

    evet bencede 2005 te kimi şahaneydi.zaten yarış dışı kalmadığı yarışların hepsini aldı.hele suzukada fisi yi son turda geçişi vardı hala aklımda.ne geçişti bea. inşallah lotus daha iyi olur ve spa yı rai kazanır.o gerçek bir şampiyon.

  4. LOTUS RENAULT avatarı
    LOTUS RENAULT

    SPA'da alıcağımız galibiyet benim sevinçten göbek atmama neden olabilir.Kimi sana söylüyorum duy beni bütün fanların senden hakettiğin ancak alamadığın şampiyonlukların acısını çıkartmanı bekliyor.SPA da göster kendini sevindir bizi gözünü seveyim.

  5. Sitedekiler bilirler Alonsocu olduğumu.Ama bu adam farklıdır.2003 için birşey diyemem ama 2005'te kesinlikle ve açık ara en hızlı oydu.Sıralamalarda aldığı sayısız 10 sıra cezaları ve liderken yarış dışı kaldığı San Marino,Nurburgring ve Hockenheim yarışları onun şampiyonluğuna maloldu.Saf hız anlamında tarihin en iyilerinden.Ayrıca kim ne derse desin,eski Gri West McLaren'a çok yakışıyordu.

  6. harun bodur avatarı

    kimi 2003 ve 2005 te şampiyon olabilirdi. özellikle 2005 yılında araç çok hızlı fakat dayanıklılık problemleri şampiyonluktan etti.Bir Schumi ve Felipe fanı olarak,Kimi'nin şampiyon olmasını Alonso'dan çok isterim.ama bu sene Alonso bırakmaz gibi…

  7. harun bodur avatarı

    kimi 2003 ve 2005 te şampiyon olabilirdi. özellikle 2005 yılında araç çok hızlı fakat dayanıklılık problemleri şampiyonluktan etti.Bir Schumi ve Felipe fanı olarak,Kimi'nin şampiyon olmasını Alonso'dan çok isterim.ama bu sene Alonso bırakmaz gibi…

  8. Ziyanı yok maksat gönüller bir olsun:)

  9. hakan tezel e cevap olarak yazmak istemiştim küçük bir hata 🙂

  10. imzamı atarım zira 1 değil 3 şampiyonluk kimi nin hakkıydı.kimi haricindeki hiç bir pilot içinde bu imzayı atmam.kimi inatçıdır kimi yarışçıdır kimi insancıldır.kimi tekdir benzeri yoktur….kimi…kimi..go kimi

  11. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Ferrari ve Mclaren'e göre Lotus 2 pilotuylada daha fazla puan aldığı için markalar şampiyonasının 2.likteki en büyük adayı bana göre.

  12. Raikkonen bu sene sürpriz yapıp şampiyon olursa heralde ölsemde gözlerim açık gitmez çünkü o her şeyin en iyisini hak eden bir ŞAMPİYON!!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir