Valentino Rossi Tekrar Yamaha'da‏!

yazar:

kategori:

İlk olarak 2004 yılında Yamaha’ya geçen Rossi, bu takım ile birlikte 2004-2005-2008-2009 şampiyonluklarını kazanmış, kendisiyle özdeşleşmiş 46 numarası kadar da galibiyet almıştı.

 

Lin Jarvis – Yamaha Motor Racing Genel Müdürü:

“Bu duyuru, Yamaha için harika bir haber. Haziran ayında 2013-2014 için Lorenzo ile sözleşme yeniledik. Şimdi de Rossi ile 2 yıllık sözleşme imzaladığımızı teyit edebiliriz. Süper takımı yeniden kurduk, tıpkı 2008-2009-2010 yıllarında ki gibi hedefimiz sürücülerde, üreticilerde ve takımlar şampiyonasında en üstte olmak. Gelecek için hedefimiz açık ve biz hedeflerimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. 2 büyük sürücü ile galibiyetlere, şampiyonluklara ulaşacağımızdan şüphem yok.”


Yorumlar

  1. keske schumi de ilk sezonun sonunda eh yeter be diyip baska buyuk bir takima gecseydi.

  2. Umarım Rossi ile lorenzo'yu aynı koşullarda yarıştırırlar.Lorenzo'ya öncelik tanımazlar.Ama her koşulda bile nihayet yarış kaznabileceği bir takıma geçmesi güzel.Ben 2 3 yıl Lorenzo domine eder diyordum.Neyse Rossi varsa domine felan da edemez.

  3. Yorumum niye yayınlanmadı acaba!!…
    Ayda bir, bir yorum yazıyorum zaten

  4. Stoner yokken bu serinin bende keyfi yok be…

  5. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    vıy vıy savaş tekrar başlıyor desenize!!

  6. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Tamamdır Moto Gp'yi seneye izleyebilirim 🙂

  7. iyi haber.ne öyle ducatiyle cebelleş dur zirve kızıştı demektir yamaha ve ona aşağı yukarı denk güçteler

  8. Burak Kiremit avatarı

    2007'den beri söylüyorum ama anlayan yok.Ducati'yi tam olarak kullananabilen sadece 1 sürücü var.Oda Casey Stoner.Stoner olmadan Ducati yukarlarda olamaz

  9. ah be Vale, taş yerinde ağırdır. ne gerek vardı maceraya. şimdi 1 şampiyonluk daha almış olabilirdin. tutturdun italyan takımı diye.

  10. Evet, CRT hoş bir düşünce.

    Şu marques için değiştirilen çaylak sürücü kuralı olayı iyiydi aslında. Yeni gelen yetenekli pilotlar, olur da iyi çıkarlarsa alttaki takımları bir miktar yükseltebiliyorlardı. Şimdi iyi olan direk yukarıya geçecek, aşağıdakiler daha da aşağı gidecek. Bu kural: çaylak pilot en az bir sene CRT takımında yarışmalıdır şeklinde yeniden konulmalı.

  11. CRT, sporu ayakta tutmaya çalışan muhteşem bir yenilik.. eğer CRT olmasaydı şuan 11 sürücü pistte dönüyor olurdu.. Ayrıca CRT kategorisinde ki mücadeleleride takip etmeye çalış, çok büyük savaşlar veriliyor orada da..

  12. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    Stoner gidiyor,Rossi ve Lorenzo işi götürür.Pedrosa bu sene hiç sakatlanmadığına göre seneye bol bol düşer Marquez ile beraber.Ducatiler ilk 6 ya girmeye çalışır.İyice monotonlaştı MotoGP,CRT gibi saçma bir kategoride cabası

  13. Bu "Schumacher Ferrari'de" haberinin MotoGP versiyonu.

  14. bugün aldığım en güzel haber

  15. vedat özkan avatarı

    Rossi ve Schumacher birbirlerine oldukça benziyorlar ikiside serilerinin en basarılı efsane isimleri ikiside rekabetten uzak araçlarda yeteneklerini sergileme fırsatı bulamadan orta sıralarda sürünüyorlar böylesine yüksek potansiyele sahip isimlerin olmaması gereken yerlerdeler şimdi Rossi tekrar zirveye oynayabileceği yeteneklerini ortaya koyabileceği bir platforma geçiyor hayırlısı olsun ama Schumi için şartlar çok zor Rossi ye göre en büyük dezavantajı Schumi nin yaşlı bir pilot olması ama ben genede rekabetçi bir araçda Schumi gibi f1 de büyük farklılıklar oluşturmuş bir ismin o motivasyonla en azından 1 yıl zirveye oynayabileceğini düsünüyorum keşke o da yukardaki bir takıma geçse üst grup da daha profesyonel isimlerle daha rekabetçi yarışlar izleyebilsek bu spor için de gayet güzel olurdu.

  16. İşte bu haber süprüz oldu.Umarım bundan daha büyük süprüzü de yakında duyarız
    HABER: SCHUMACHER FERRARİ'DE…

  17. şampiyonluklara devam rossi………

  18. Kesinlikle kardeşim Ducati italyan Rossi İtalyan bu iki paketin olumlu sonuç vermesini her iki tarafta isterdi ama maalesef olmadı Rossi bile kurtaramadı diyelim ekibi.

  19. İyi oldu bu. Rossi arkalarda sürünüyordu.

    ARTIK MOTO GP İZLEMEYE BAŞLAYABİLİRİM.

  20. İyi oldu bu. Rossi arkalarda sürünüyordu. Lorenzo ve Rossi harika işler çıkarmıştı.

  21. 2004 te yaptığı gibi herkesi şaşırtıp, herkesi bir umuda sokup bir anda pabuçlarını ters giydirmeye çalışacaktı..asıl amacıda buydu..ayrıca italyan sürücü italyan takım ve şampiyonluk, Ducati'nin 2003 de spora girmesinden beri hedefiydi..Capirossi, Melandri başaramamıştı, Rossi ile bunu yapmaya çalıştılar..Ama Desmosedici o kadar zor bir makina ki, kimse kullanamadı onu..

  22. Seyirci artacaktır elbet. Mali sıkıntaki MotoGP bundan çok faydalanacaktır.

    Ben kendi seyir zevkime bakarım. Çok bir şeyin değişeceğini sanmıyorum. Kronik sıkıntılar var mücadele konusunda.

  23. İşte bu harika bir haber adamım benim Çola çocuğa ezildiği yeter işte şimdi başlıyor. En baştan bir hataydı zaten Ducatiye gitmesi

  24. yapma xtrabit..Seride sadece Rossi-Lorenzo yarışsa, izlenme rekorları kırılmaya devam eder kesinlikle..

  25. the huntsman  avatarı

    Orogomi Taytay Ducatide..

  26. İlginç. Bunu beklemiyordum. Ducati bahsettiğinden de kötüymüş demek ki.

    Haa MotoGP daha heyecanlı olacak mı? Kesinlikle hayır. Denk gelirse izlerim elbet ama, eskisine göre hala yetersiz kalacaklar.

  27. Rossi kaldığı yerden devamm.

  28. 05Alonso |Ferrari | Golden Arrow | avatarı
    05Alonso |Ferrari | Golden Arrow |

    Gelecek sene izlemek için bir nedenimiz oldu yani çok iyi 🙂

  29. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Site yönetiminden hızlıyım 😛
    Ben daha önce söyledim 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir