Massa Brezilya'daki Testlerde En Hızlı İsim Oldu

yazar:

kategori:

Ferrari koltuğunu korumaya çalışan Brezilyalı sürücü, ülkesinde bulunduğu dönemde Brezilya Copa Fiat serisi testlerine katıldı.

Massa bu testlerde seride yer alan sürücüler dahil herkesi geride bırakarak en hızlı isim oldu. Massa “Diğerlerinden bir set fazla lastik kullanmamın faydası oldu ancak Christian Fittipaldi, Caca Bueno ve Andre Bragantini gibi şampiyonada lider durumda olan harika ve deneyimli sürücülerden hızlı olmayı beklemiyordum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. 😀 adamın başını iyice belaya sokacan 😀

    Linea kiraladım meraktan, Megane ayarında birşeydir diye düşünmüştüm. Neler çektim neler 😀 İstanbuldan safranbolu yaptım geldim, nasıl gidip geldim ben bile bilmiyorum.

  2. bizim pederin linea ticari var massa yi mi calistirsak acaba 😛

  3. Eskiden Trofeo Linea adıyla yapılıyordu ve araçlar standart haline yakındı. Linea'nın frenajda bile arkayı bırakan bir araç olduğu hesaba katıldığında epey zayıf kalıyordu.

    Bu seneden itibaren serinin adı Copa Fiat oldu ve araçlarda haber resminde görüldüğü gibi bir wide body tasarım kiti kullanılmaya başlandı. Massa da bu seneki açıklamasında araçların artık çok daha iyi olduğunu söylemiş.

  4. Massada galiba sonunda kendine gelmeye başladı
    Hadi ikinci yarıda podyum

  5. Oh be, Massa`dan iyi bir haber geldi sonunda, sevindim yeminle 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir