Volkswagen Bir Kez Daha Formula 1'e Girişi Reddetti

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberde Sport Bild gazetesinin VW’nin 2015’te Sauber’le Formula 1’e girmeyi planladığı ve bu planını FIA’ya bildirdiği şeklinde iddiasını belirtmiştik.

Ancak VW’nin Pazarlama ve İletişim Müdürü Stefan Moser bir kez daha bu iddiaları yalanladı.

Moser “Son açıklamamızdan sonra değişen bir şey yok. WRC’ye odaklanmaya devam ediyoruz. Şu anda Formula 1’e girme gibi bir durum söz konusu değil.” dedi.


Yorumlar

  1. Cokta TINN!! Kimin umrunda sanki. F1 zaten VW ye göre bir yer degil En iyi yaptiklari is TDI Motoru üretmek Formuladada motorlar benzinli olduguna göre otursun oturdugu yerde ne isleri var.

  2. Lan girmeyin o yürek zaten yok sizde yol otomobillerinde bile hala 2.dünya savaşından kalma 105 ps'lik motor kullanan bir markanın zaten F1'de falan işi yok.Bu 1.6 zımbırtısı da sırf bunlar girsin diye yapıldı adamlar hala naz yapıyor.

  3. niyetim kimseyi karalamak değil ama TR deki VW nin servislerinde ve distribütorü yüzünde çok çektim ve bu marka hakında bayağı bir ön yargım var, bu yüzden VW markasına karşıda güvenim sarsıldı, bundan dolayı F1 hak ettiklerini sanmıyorum

  4. F_Alonso Diaz avatarı

    Geçen haftaki haberde yazmıştım zaten 1 haftaya girmiyoruz şeklinde açıklama gelir diye :))

  5. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    İşin tuhafı sizi F1'de görmek isteyen yok zaten. 🙂

  6. Bu adamlar gerçekten ruh hastasi,hergun kendi kendilerine sayikliyorlardir f1 e girmiycez diye…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir