Brundle da Alonso'yu Övdü

yazar:

kategori:

158 defa F1 yarışına katılan ve son 15 senedir BBC’de yorumculuk yapan Brundle, zor bir dönem geçiren Michael Schumacher’i eleştirmekten kaçınırken Fernando Alonso’nun bu senenin kahramanı olduğunu söyledi.

Brundle “F1 pilotu olmanın ne kadar zor olduğunu bildiğim için onun hakkında kötü şeyler söylemek istemiyorum. Michael oldukça acımasız bir sezon geçiriyor.” 

“Alonso ise bu senenin kahramanı olmalı çünkü tüm tahminlerin aksine, takım arkadaşı kendisine yardımcı olmamasına ve pistte en hızlı araca sahip olmamasına rağmen bir şekilde yarışları kazanmayı başarmaya devam ediyor.” dedi.

 


Yorumlar

“Brundle da Alonso'yu Övdü” için 9 yanıt

  1. 2012 yılını fernando alonsoyu övme yılı ilan ediyorum

  2. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    herkes bu ara alonsocu oldu.mazallah öve öve nazar değdireceksiniz..

  3. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    herkes bu ara alonsocu oldu.mazallah öve öve nazar değdireceksiniz..

  4. monaco da alonso izin verdiği için alonsodan hızlı göründü.yani alonso o sıralar lastiklerine bakıyordu.alonso istese ondan hızlı olabilirdi ama atak yapma şansı olmadığını bildiği monaco da en iyi stratejinin bu olduğu açıktı.yoksa lewisin pite girdiği tur alonso mor zamanlarla geliyordu sektör sektör.

  5. arkadaslar burada alonsoyu kötülemiyoruz ,lider olmasında etkileri söylüyoruz. Bugun sampiyonada lider ise bunu en cok tabiki kendi basarısına borclu fakat bariz sekilde sezonun ilk yarısında sanslı oldu .Funu ferrari sefleri söylüyor ama siz nedense isin bu kısmını görmüyorsunuz.Ayrıca Massa hızlı oldugu bir yarısta fernondaya gecmeye çalıştıgını gördünmü ?yada alonsoya yol vermedigni gördünmü? Örnek monoca acık ara hızlı idi ama hiç bir hareket yapmadı.Fernonda alonso herkes bana çalışsın ,herkes bana hizmet etsin,takım arkadasım benim için sürsün diyor sonrada ben en iyisiyim diyor .kesinlikle en iyisi değilsin çünkü herkes sana çalıştıgı için belk iyisin.

  6. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Ne zaman yardım etmiş? İngiltere haricinde diğer takımların pilotlarından puan çaldığı bir yarış var mı.Alonsonun maximum puan aldığı (kazandığı) 3 yarışta massa kaçıncı bitirmiş ya da kaç rakipten puan çalmış?

    almanyada ne şansı varmış anlat da bilelim.yarışta yağmur mu vardı da kazandı.
    ingilterede yağmur mu vardı da 2. oldu.valensiyada yağmur mu vardı.sadece vettel out oldu.İspanya ve monakoda ne şansı vardı.yağmur mu vardı.

  7. daha ne kadar yardım edecek yarısları hic izlemedin sanki.
    Ayrıca su halde olmasının büyük sebebi yarıslardaki sansı idi vede yagmur idi.Bunu ferrari bile itiraf etti

  8. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Brundle haklı.Düşünün bir de massa yardım etseydi o zaman puan farkı 50 nin üzerinde olurdu.Massanın ingiltere hariç rakiplerden puan çaldığı tek bir yarış yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir