Barrichello: "Formula 1 Benim İçin Çok Erken Bitti"

yazar:

kategori:

40 yaşındaki Barrichello, geçen sene sonunda Williams ile yollarını ayırmasının ardından başka takımla anlaşma sağlayamadı ve Indycar’a geçiş yaptı.

Daha önce bir çok kez Indycar’daki standartların çok geride olduğunu söyleye Barrichello, Formula 1 kariyerinin çok erken sona erdiğini düşünüyor.

Barrichello “Sorunum buradaki pistlerin Avrupa’dakilerden çok tümsekli olması. Eleştirmiyorum ancak adaptasyon sürecinin bir sorunu olarak bunu söylüyorum. Araç, Formula 1 kariyerimde kullandığım 19 araçtan tamamiyle farklı.” 

“Formula 1 benim için çok erken sona erdi. En deneyimli sürücüyüm ancak daha fazla devam edebileceğimi düşünmüştüm.”

“Bazıları beni mezara gömmeye çalıştılar ancak benim zamanım değildi.” dedi.

Barrichello, oldukça mücadeleci geçen 2012 sezonunu gördükçe daha fazla kahrolduğunu söyledi.

Barrichello “Hayatım her zaman açık bir kitap gibi oldu. Indy’ye odaklanmamın yanında Formula 1’den davet gelirse düşüneceğim.”

“Teklifleri değerlendirmeli, en iyi 3 teklifi seçip karar vermelisiniz.”  dedi.

Formula 1’deki efsane sürücünün kim olduğunun sorulması üzerine Barrichello “Ayrton Senna olduğu konusunda şüphem yok. Belki de Schumacher dememi umuyordunuz.” dedi gülümseyerek.

 


Yorumlar

“Barrichello: "Formula 1 Benim İçin Çok Erken Bitti"” için 7 yanıt

  1. eleştiren kişilere şunu sormak istiyorum bir maldonado'yu petrov'u izlemek yerine bu adamı izlemek daha hoş olmazmıydı ! bu adam bunlardan çok mu kötü yoksa ???

  2. VettelRacing  avatarı

    Sevgili arkadaşlar!Bugün bu siteye son girişim oldu.Maalesef son girişim oldu.Çünkü Yorum Kontrol yöneticilerinin yorum kontrol kurallarını uygulamamasıdır.Mesela provokatörce yorumlar yayınlanmayacak deniliyordu.Hem ayrıca her kavga olduğunda kavgayı bitirmek için yazdığım yorumları inceleyeceğiz deyip de hiçbir zaman koymadılar.Ve bunun yerine kavgayı devam ettiren yazıları koydular.Bunun için bu siteye son girişim oldu.Ve herkesi de yorum kontrol hatasını anlayıp da hatasını gidereceğinin sözünü verene kadar bu eyleme davet ediyorum.

  3. tabiki efsane ayrton senna .. schumaer rekorlarin efsanesidir .

  4. schumi mania avatarı

    arkadaş nasıl bir kuyruk acısı yaşattıysa Schumi.. Emeklisinden aktifine, pilotundan yorumcusuna hala adamın arkasından çemkiriyosunuz. Tebrik edemiyorsanız bari susun. Konuştukca mahalle maçında yenilen ergenlere benziyorsunuz..

  5. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    Çok erken derken ? 300 küsür yarışa katıldın daha ne istiyorsun

  6. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Çok konuşuyorsun be Rubens…Kapat artık şu konuyu…

  7. Sürekli olarak gölgesinde kaldığın senden daha başarılı bir takım arkadaşını kim severki bu Schumacher in suçu değil senin yetersizliğin haset herif.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir