Stoner: "2012 Şampiyonluk Umutları Sona Erdi"

yazar:

kategori:

Son şampiyon Stoner, geçtiğimiz hafta sonu Indianapolis’te sıralamalarda geçirdiği kaza nedeniyle bu akşam bileğinden ameliyat geçirecek ve sıradaki yarışa katılamayacak.

Şampiyona lideri Lorenzo’nun 39 puan gerisinde bulunan Stoner’ın iyileşme sürecinin ne kadar olacağı bilinmiyor. Sene sonunda MotoGP’den ayrılacak olan Stoner, şampiyona olarak ayrılma umutlarının artık iyice söndüğünü kabul etti.

Stoner “Hayal kırıklığı oldu ancak şampiyonluk mücadelemiz sona erdi. Ameliyat olana kadar ne zaman döneceğim konusunda bir fikrim yok.” dedi.

Stoner şu anda yarışabilecek durumda olmasına rağmen ameliyatı geciktirme halinde kalıcı sakatlanma ihtimali olduğu için hemen ameliyat olma kararı aldığını açıkladı.

Stoner “Normalde doktorum bu yara ile yarışmam konusunda sorun çıkarmıyor ancak raporları okur okumaz Indianapolis’te yarışmamamı tavsiye etti.”

“Tüm raporlar aynıydı. Mümkün olduğu kadar kısa sürede bu sakatlanmadan kurtulmam lazım. planım Phillip Island’dan bir ya da iki yarış önce dönüş yapma ancak şu anda ne olacağını bilemiyorum.”

“Bu tür şeyleri yaşamak özellikle de son senem olduğu için hayal kırıklığı yaratıyor. Ancak bu bir yarış.”

“Bu şampiyonada masal gibi bir sonuç olması için bulunmuyorum. Her zaman masal gibi bir sonuç olmasını bekleyemem.” dedi.

 


Yorumlar

  1. VettelRacing  avatarı

    Öküz beyinli

  2. VettelRacing  avatarı

    Orospu çocuğu Ahmet Kara hemeen o yazıyı sil yoksa seni *******!!!

  3. Muammer UYAR avatarı

    Bence bu sene bırakır…Dayanamaz seneye ducati ile geri döner :))

  4. VettelRacing  avatarı

    Sevgili arkadaşlar!Bugün bu siteye son girişim oldu.Maalesef son girişim oldu.Çünkü Yorum Kontrol yöneticilerinin yorum kontrol kurallarını uygulamamasıdır.Mesela provokatörce yorumlar yayınlanmayacak deniliyordu.Hem ayrıca her kavga olduğunda kavgayı bitirmek için yazdığım yorumları inceleyeceğiz deyip de hiçbir zaman koymadılar.Ve bunun yerine kavgayı devam ettiren yazıları koydular.Bunun için bu siteye son girişim oldu.Ve herkesi de yorum kontrol hatasını anlayıp da hatasını gidereceğinin sözünü verene kadar bu eyleme davet ediyorum.

  5. VettelRacing  avatarı

    Sen aptal mısın!

  6. Bence de Honda Yamaha dan daha iyi bir pakete sahip, ama Lorenzo iyi asiliyor yarislara, Honda nin kapasitesini Stoner`in kendini iyi hissettigi yarislara bakarak gorebilirsiniz, Stoner bu sene iyice birakti.. Seri de en sevdigim ve destekledigim adam Stoner ama cozulemeyen saglik sorunlarindan dolayi (belki psikolojik ama midesinden surekli sorun yasiyor) oda birakiyor..

  7. E egleniyor iste, bacagini kirdi ne guzel, illa kafayi mi kirmasi gerekiyormus? 🙂

  8. Artık eskisi gibi eğlenmiyorum, heyecanı kalmadı serinin dedi.

  9. F_Alonso Diaz avatarı

    bu adamın neden bu kadar erken bıraktığını bilen varmı. simon'nun kazasıyla alakalı olabilirmi acaba. eşi mi istediki acep.

  10. pedrosa aslında güçlü bir rakip şu an. puan farkı çok değil. biraz istikrara bakar. honda iyi.

  11. lorenzo ballı adam..rakipte kalmadı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir