Force India'nın Hedefinde Williams Var

yazar:

kategori:

Sezona zayıf bir başlangıç yapan Force India sene içerisinde iyi gelişme sağladı ve Williams ile fark 7 puana kadar düştü.

Hulkenberg “Geçen sene gelişim hızımızın çok rekabetçi olabileceğini gösterdik ve bu sene de aynısını tekrarlamamak için bir neden göremiyorum.”

“Williams’ın sadece 7 puan gerisindeyiz ve onları yakalayabileceğimizi düşünüyorum. Sauber’i yakalayabilir miyiz bilmiyorum. Zor olacak ancak tüm takım kesinlikle elinden gelenin fazlasını yapacak.” 

“Performans açısından hâlâ Sauber, Williams ve öndekilerin gerisindeyiz. Bu Williams’ı, Sauberi ya da Mercedesi biz iyi bir hafta sonu geçirdiğimizde onlar ise sorun yaşadığında yenme şansımız olduğu anlamına geliyor. Sıralamalarda bu daha sık oluyor ancak yarışta onlar 50, 60 ya da 70 tur daha hızlı araçlarla önümüzde yer alıyorlar. Yarış performansımız gerçekte olduğumuz yeri gösteriyor.” dedi.


Yorumlar

  1. VettelRacing  avatarı

    Sevgili arkadaşlar!Bugün bu siteye son girişim oldu.Maalesef son girişim oldu.Çünkü Yorum Kontrol yöneticilerinin yorum kontrol kurallarını uygulamamasıdır.Mesela provokatörce yorumlar yayınlanmayacak deniliyordu.Hem ayrıca her kavga olduğunda kavgayı bitirmek için yazdığım yorumları inceleyeceğiz deyip de hiçbir zaman koymadılar.Ve bunun yerine kavgayı devam ettiren yazıları koydular.Bunun için bu siteye son girişim oldu.Ve herkesi de yorum kontrol hatasını anlayıp da hatasını gidereceğinin sözünü verene kadar bu eyleme davet ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir