Sırbistan'da Gerçekleştirilen Rallide 3 Seyirci Hayatını Kaybetti

Bunun son örneği geçtiğimiz pazar günü Sırbistan’da görüldü ve ihmalkarlık nedeniyle 3 seyirci yaşamını yitirdi.

Brinimir Siric adlı ralli sürücüsü herhangi bir güvenlik önleminin alınmadığı ve oldukça kalabalık seyirci topluluğunun olduğu viraja hızlı bir şekilde girince direkt olarak seyircilerin üzerine doğru ilerledi. Olay sonucunda 3 kişi hayatını yitirirken bir kişi de ağır şekilde yaralandı.

İşte o anlar:


Yorumlar

  1. VettelRacing  avatarı

    Sevgili arkadaşlar!Bugün bu siteye son girişim oldu.Maalesef son girişim oldu.Çünkü Yorum Kontrol yöneticilerinin yorum kontrol kurallarını uygulamamasıdır.Mesela provokatörce yorumlar yayınlanmayacak deniliyordu.Hem ayrıca her kavga olduğunda kavgayı bitirmek için yazdığım yorumları inceleyeceğiz deyip de hiçbir zaman koymadılar.Ve bunun yerine kavgayı devam ettiren yazıları koydular.Bunun için bu siteye son girişim oldu.Ve herkesi de yorum kontrol hatasını anlayıp da hatasını gidereceğinin sözünü verene kadar bu eyleme davet ediyorum.

  2. Video yu izledikten sonra Youtube Srebrenica goruntulerini cikardi, uzulemedim..

  3. Organizasyon hatası..hiçbir rallide yüksek hızlı bir virajda, viraj içi-dışı bölgelerde seyirci olmaz..hele ki dışarıda hiç olmaz.. TR'de izlebilmek bile çok zor neredeyse, uzak kalınıyor piste denebilir..bir tepe olmadan izlemek imkansız gibi birşey TR'de.. Tosfed o konuda muhteşem çalışıyor…

  4. Aslında hiçbirinde yok. Ralli de çok basit bir kural var asla virajın dışında durmayacaksın. Bu asla su altında nefes almaya çalışma gibi basit bir kuraldır ama bunu herkes bilmez bilse de uygulamaz. Görevlilere konu hakkında bilgi verilir ve bu duruma izin vermemeleri konusunda uyarı yapılır hatta zorluk çıkaranı polise bildirebilirler. Bu tür kazalarda sorumlu organizasyonu yapan kurumdur. Büyük ihtimalle de bizdeki TOSFED e tekabül ediyor 🙂

  5. 🙁 Kötü olmuş. İzlediğim ralli özet videolarında en az bir karede böyle bir kazanın oluşabileceği durum görebiliyorum. Bu ihmal rallinin hepsinde var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir