Perez F1 Geleceği Konusunda Yakın Zamanda Kararını Verecek

yazar:

kategori:

Meksikalı pilot, bu sezon etkileyici performanslar gösterdi ve şimdiye kadar2 defa podyuma çıktı.

Adı özellikle Ferrari ile geçen Perez için Luca di Montezemolo, Meksikalı pilotun hâlâ tecrübesiz olduğunu söylemişti; bu durum da Perez’in İtalyan takıma geçişi konusunda olumsuz düşüncelere neden olmuştu.

Perez: “Karar vermem gereken zamana yaklaşıyorum ve henüz bir karar vermedim. Hâlâ bir parça erken ama yakın zamanda, önümüzdeki haftalarda kararı vermem gerekiyor”

“Bu konuda gerçekten endişeli değilim. İyi bir konumdayım ve benim için en önemlisi olan, sadece sezonun ikinci yarısını düşünüyorum”

Ferrari ile ilgili bir gelişme olup olmadığı konusunda Perez: “Hayır, gerçekten hayır. Geçen ay hiçbir değişiklik olmadı ve işte bu yüzden bir karar vermem gerekiyor.”

Sauber’in bu sezon rekabetçi bir araç üretmesi ile Meksikalı pilot güçlü sonuçlar alabildi; dolayısıyla Perez, ayrılmak için bir neden göremiyor.

Perez: “Sauber, muhteşem bir iş yapan harika bir takım. Fabrikaya gittiğimde insanların her gün motive halde görüyorum. Buradan ayrılmak istemem için bir neden yok. Burada mutluyum ve her gün kendimi daha da rahat hissediyorum”

“Takımın gelecek sene de iyi bir araç inşa edebileceğini düşünüyorum. Bu yüzden ayrılık için bir neden göremiyorum. İyi bir konumdayım; takım iyi bir iş çıkarıyor ve ben mutluyum”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir