Schumacher: "Ekim Ayından Önce Bir Açıklama Olmayacak"

yazar:

kategori:

Alman pilot ve Mercedes, bu sene sonunda bitecek olan anlaşmanın uzatılıp uzatılmayacağı konusunda durum değerlendirmesi yapıyor.

Yaz tatilinde yeni anlaşmanın imzalandığı yönünde bazı söylentiler olsa da Schumacher, en azından bir ay daha konunun netliğe kavuşmayacağını açıkladı.

Bu hafta sonu Belçika’da 300. yarışına çıkacak olan Schumacher: “Bir süre önce, Ekim ayı itibari ile bazı işaretler verebileceğimizi söylerken sanırım çok net bir açıklama yapmıştık.”

Kariyerinde kaç yarışa çıkmayı hedeflediği sorulduğunda Schumacher, ipucu vermedi.

Schumacher: “Ne kadar olacağını, en sonunda göreceğiz. Henüz bilmiyorum ama kesinlikle bu sezon sonuna kadar sürecek.”

Mercedes pilotunun bu sezonki şansı, dayanıklılık sorunlarıyla darbe yese de takımına olan inancını kaybetmediğini ifade etti.

Schumacher: “İşlerin aleyhinize geliştiği böyle zamanlar yaşarsınız. Her zaman söyledim: Bu adamlara inancım tam. Ellerinden geleni yapıyorlar; yarış dışı kalmak istemiyorlar ama ne yazık ki böyle şeyler olabiliyor.”

“Bu konuyu çok kafama takmıyorum. Sezonun başlarında zaten şampiyonluk mücadelesi veremeyeceğimizin farkındaydım. Bu yüzden şampiyonada (şampiyonluk mücadelesinde) olmazsak bu büyük bir sorun olmaz. Eğer şampiyonada (mücadelede) olsaydım, bu beni çok rahatsız ederdi.”

“Sezonun geri kalanını dört gözle bekliyorum. Daha çok yol var; gelişim var.”


Yorumlar

  1. schumi forever

  2. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Ateş olmayan yerden duman çıkmaz hadi bakalım hayırlısı olsun diyelim 🙂

  3. hadi hayırlısı.inşallah bikça uıl daha yarışır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir