Massa'dan "İnanılmaz" Alonso'ya Övgüler

yazar:

kategori:

İlk 11 yarışta 3 yarış kazanan ve en yakın rakibine 40 puan fark atarak lider durumda bulunan Alonso’nun karşısında Massa sadece 25 puan kazandı.

Massa “Fernando şampiyonanın ilk yarısında inanılmazdı. Harika iş çıkardı. Rekabetçi olmadığımız pistlerde bile olması gerekenden daha iyi konumda yarışı tamamlamayı başardı.”

“Bazı pistlerde araç içerisinde mükemmel iş çıkardı. Bazı pistlerde iyiydik ancak o, sezonun ilk yarısında mükemmel iş çıkardı.” dedi.

Massa, sezonun 2. yarısında takım arkadaşına daha yakın olmaya çalışacağını söyledi.

Massa “Bu sene bir çok yarışta bir şeyler oldu ve bitirmem gereken yerde yarışı tamamlayamadım. Artık Fernando gibi olmaya odaklanmalıyım. Bunu yapmak istiyorum.” dedi.

Belçika GP öncesinde Massa “Umarım aracımız sadece burada değil sezonun geride kalan döneminde Macaristan’dan daha rekabetçi olur.”

“Montreal’de iyi bir aracımız vardı bu yüzden umarım burada da iyi olur. Montreal’de fazla hızlı virajlar bulunmuyor ancak burada var. Normalde yüksek hızlı virajlarda iyi oluyoruz.” dedi.


Yorumlar

  1. Fernando gibi derken araçtan maksimumu çıkarıp iyi sonuçlar almayı kastettiği apaçık ortada

    Fernando gibi olmaya çalış Massa, fakat kendi yöntemlerinle, bir de aman bize yardım etme, yavaşlatma yeter

  2. kendine + vermeyi bırak belki düzelme ihtimalin olabilir

  3. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Bu yorumları biz de zamanında yaptık.Alonso muhtemelen kariyerinin en iyi performansını gösteriyor.

    Önemli olan bu demecin veriliş şekli.Benim tahminim Alonso'nun performansı hakkında bir soru geliyor ve Massa bu cevabı veriyor.Ben durduk yere Felipe'nin böyle bir demeç vereceğini düşünmüyorum.

  4. Forza Ferrari avatarı

    Zaten alonso gibi olmaya çalıştığın için bu haldesin. Sen massasın massa gibi ol

  5. sen benimsin avatarı

    massa yusuf yusuf 🙂
    şaka bi tarafa massanın sorununun ne olduğunu herkes bilsin söyleyeyim. massanın bu duruma gelmesinin en büyük nedeni agresifliğini kaybetmesidir.
    kazadan önceki massanın yarışlarına bakın ve kazadan sonraki massanın yarışlarına bakın. f1 de her ne kadar akıllı düşünüp düzgün sürüş yapmak istikrar ve başarı açısından büyük öneme sahipsede daha da önemli olan birşey vardır. o da gerektiğinde agresif olmaktır. agresif olmazsanız kesinlikle başarıyı yakalayamazsınız. aşırı agresiflik vardır birde olması gerekenden daha az agresiflik vardır. aşırı agresiflik her zaman hataya sebep olur daha az agresiflik ise başarıyı engeller. ikisinin arasında olmak hatta aşırı çizgisi için maksimumda olma gerekir. işte bunu yapan f1 de tek bir pilot var o da alonsodur. gelelim tekrar massaya; massanın sorunu tamamen psikolojik. massa yeteneğini kaybetmedi aslında psikolojik olarak büyük etki yaşadı.sadece korkuyor. psikolojik destek lazım

  6. Arkadaş sen Ferrari gibi bir takımda yıllarca yarışmış bir pilotsun, boşa çıksan en kötü 2-3 takım tecrübenden faydalanmak için bile olsa sana koltuk teklif eder, paranı da kazanırsın.Bu kadar küçülmeye ne gerek var.

  7. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    eh be masa ben sana daha ne diyeyim.ferraride kalmak için bu kadar şaklabanlık yapmaya ezilmeye ne gerek var.senin baricello abinde böyleydi.bırak arkadaş herşeye rağmen istenmedigim yerde durmam hesabı sus. konuşmaya hele hele alonsoyu övüp takıma yalakalık yapmaya ne gerek var.bu kadarda alçalma ya.sezon sonunu bile bekleme şimdiden görüş görüşeceğin takımla.ferrari senin için bitti.konuştukça eziliyor ezildikçe yerin dibine kendi kendini sokuyorsun başkası değil.

  8. Normal bir demeç,kızmamak lazım hem söylediklerinde haksız değil hemde takımda kalmak için her yolu denemek zorunda…

  9. tüh yazıklar olsun be…fanların seninle rezil oluyor….

    alonsonun hırsızlar mutfağından yemlenmek için girdiğin hallere bak….
    gerçekten onun için herşeyi yapıyorsun…bozuk para gibi harcattın kendini…tedavülden kalkacağın günlerde yakındır….

  10. Ferraride kalmak için her türlü taklayı atıyor ama pek işe yaramayacak gibi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir