Mclaren: "Hamilton Kazanabilir"

yazar:

kategori:

Jenson Button, düşük downforce üreten arka kanadı tercih etmesinin ardından dün pole pozisyonunu kazanırken Lewis Hamilton yüksek downforce üreten kanatla gerilerde kaldı ve bugünkü yarışa 7. sıradan başlayacan.

Lowe “Puanları yarış gününde kazanırsınız ve her iki sürücümüz kazanmak istiyor. Ve her ikisinin kazanabileceğini söyleyebilirim.”

“Geçen sene Jenson 13.lükten 3.lüğe yükselmişti. Burada uzun bir yarış oluyor ve bir çok yere göre daha kolay geçiş yapıyorsunuz.”

“Ve hangi seçeneğin daha iyi olacağını tahmin etmek zor. Ancak ben yüksek downforce paketinin lastikler için daha iyi olacağını düşünüyorum.”

“Garajda iki farklı strateji olacak. Lewis, Kimi ile aynı stratejide. Jenson ise diğer yönde oldukça ekstrem bir stratejide.”

“Nasıl sonuçlanacağını göreceğiz çünkü çok farklı olacak. Farklı stratejiler uygulanabilecek.” dedi.

Lowe, Sauber ya da Williams’ın rekabetçi olması ihtimalini de göz ardı etmiyor.

 


Yorumlar

  1. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Adı üstünde kamikaze. 😀
    Şu anda söylediklerimiz birer varsayım tabi ki belki Button bu konuştuklarımızdan hiç etkilenmez farkı açar gider yarışın başından itibaren. Ama eğer bizim tahmin yürüttüğümüz şekilde gerçekleşirse olaylar bende Kobayashi'nin çok rahat duracağını sanmıyorum. yarış dışı kalma olasılığı yüksek. İnşallah Raikkonen kazanır ama olurda kazanamazsa Kobayashi'nin kazanmasını isterim.

  2. Yusuf  Hitay avatarı

    böyle bir farklılık söz konusu olursa raikkonen'den ziyade kamikaze daha avatanjlı. en iyi 2. sektör zamanı açık ara ona ait.

  3. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Eğer Lowe'ın dediği gibi bir şey söz konusu ise yarışın şu anda en büyük favorisi Raikkonen'dir.
    Bir aksilik olurda Raikkonen kazanamazsa inşallah Kobayashi kazanır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir