2012 Belçika GP – Start Kazaları

tavacı

2012 Belçika GP Kalkış ve Kaza

 

 

 


Yorumlar

  1. KEREM(TORETTO avatarı
    KEREM(TORETTO

    alonzo? fernandonun kaza ile ilgisi hiç bir şekilde yok arkadan gelip vuruyorlar yazık oldu adama …

  2. ƒєяηαη∂σ  αℓσηѕσ avatarı
    ƒєяηαη∂σ αℓσηѕσ

    hep bir tartışma vardır medyadakiler gereğinden fazla para alıyor diye belki şarkıcı oyuncular için evet ama f1 pilotları bencee sonuna kadar parasını hak ediyor bir insan hayatı kaç parayla eş değerdirki?
    adamlar hayatlarını riske atarak para kazanıyorlar grosjean biraz daha soldan uçsa belkide tüm ispanya italya biz herkes şuan yasa boğulmuş olucaktık senna dan sonra allah bağışladı 2005 ten beri f1 izliyorum f1 izlememin tek nedeni alonso harika bir pilot gerçekten ona bişey olsa gerçekten çok üzülürdüm şampiyonluğuda sonuna kadar hak etti 2010 da da hak etmişti inşalaah bu senede 2010 gibi olmaz ve 3.şampiyonluğunu alıp adını sayılı isimler arasına yazdrırır

  3. MagicAlonso avatarı

    Alonso bunun çok daha büyük ve riskli olanını 2003 brezilyada yaşamıştı.

  4. Massa fanlarına bir kez daha hak verdim bu kazadan sonra.Kaza sırasında tek kelime bile edemedim.Favori pilotunun ciddi biz kaza geçirmesi korkunç birşeymiş.Bunu 2003'ten beri ilk defa yaşadım.

  5. ramazan sersi avatarı
    ramazan sersi

    zaten grosjean monza da yok

  6. evet kazada çok daha kötü bir sonuçla karşılaşıp şuan herhangi bir pilot için yas tutuyor olabilirdik, ne mutlu ki hiçbir sağlık sorunu yok. o yüzden işin sportif tarafından bakarsak hamilton ı gelip bulan bu şanssızlıklar, grosjean ın startların yarısında kazaya karışması alışıla geldik bir durum oldu. alonso ise gerçekten final şanssızlığı yaşıyor, 24 yarış art arda -ki bunu çok daha ileri taşıyabilirdi geçen yıl nispeten benzer bir olayda canada gp de button yarışı kazanmadan önce kendisini geçmeye çalışan alonso yu kerblere oturtmuştu- puan alıp adını tarihe yazacakken -ki bu da neredeyse bir buçuk sezon eder- bu kazada kurban gitti. bu istikrar, olgunluk (kazadan sonra tek bir olumsuz söz söylemedi), ve şanssızlık (2010 finalini de buna dahil ediyorum) her geçen yarış daha güçlü bir pilot izleyeceğimizin garantisidir.

  7. tam bir çaylak hatası. olan bizim adama ve alonsoya oldu yarış çok sıkıcıydı. goo lewis

  8. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Eğer Grosjean biraz daha içe doğru savrulsaydı 20 cm tahminen alonsonun suratına çarpıcaktı allah korumuş herkesi burda

  9. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Eleştiriyoruz fakat allahtan hiç bir pilot yara almadan kurtuldu bunuda söylemek istiyorum hatalı çok şey var konuşulucak.

  10. ALLAH KORUMUŞ NAZAR DEĞDİ ADAMA

  11. ferrarikenan avatarı

    Grojanın aracı şaka maka fernandonun kafayı neredeyse uçuracakmış allahın cenabeti yarışımızı mahvetti sütü bozuk cünüp velet….allahından bul maldonado ya mal diyorduk bu heris onuda solladı…

  12. fernandonun hayati film seridi gibi gozunun onunden gecmistir heralde..

  13. gerizekali bu grojean tek kelime ile gerizekali !!

  14. EFSANE_SUMI_AYRTON ... avatarı
    EFSANE_SUMI_AYRTON …

    İLK 10 TURU İZLEYEMEMİŞTİM..ARKADAŞLAR BU NASIL BİR GERİ ZEKALILIKTIR YAAA,BU GROSJEAN'I O DİREKSİYONA OTURTANLAR AKLINI PEYNİR EKMEKLE Mİ YEDİ YAA,BU SALAK ÇOCUK SEZON BAŞINDAN BERİ BÖYLE…
    BU ARADA ALONSO EN KISA ZAMANDA Bİ CUMA NAMAZINA FLN GİTSİN 2 REKAT NAMAZ KILSIN SAĞ OLDUĞU İÇİN :))) VALLA ŞAKA BİR YANA ÖLÜMÜNE GİDİYOR BU SALAK ÇOCUK,HAYIR KORKTUĞUM YANINDA Bİ KAÇ KİŞİYİ DAHA ALICAK ALLAH KORUSUN..

  15. onur çakır avatarı

    benziyor sanki 😀

  16. Allah… ALonso yu bize bağışladı….

  17. Şu adamın süper lisansını ibret-i alem olsun diye alacaksın,görecek o zaman.

  18. DreamOfWinD  avatarı

    Alonsonun yara almadan çıkması çok iyi. Artık monza için minimum 5 sıra cezası bekliyorum grosjeana

  19. mclaren mete avatarı

    böyle bir yaşam tarzı yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir