Hamilton Kaza Hakkında Konuşmak İstemedi

yazar:

kategori:

Spa’da Grosjean, iç taraftaki Hamilton ile temas yaşadı ve ardından ilk virajda Fernando Alonso ile birlikte Sergio Perez’i de içine alan ciddi bir kaza oluştu.

Kazanın hemen ardından Grosjean’dan hesap soran bir görüntüdeki Hamilton, yarıştan sonra bu konu üzerine konuşmak istemediğini, sadece takım arkadaşı Jenson Button’ı galibiyeti nedeniyle kutlamayı tercih ettiğini ifade etti.

Hamilton: “Kalkıştaki kaza ile ilgili konuşmak istemiyorum.”

“Sadece Jenson’ı kutluyorum. Muhteşem bir yarış çıkardı. Parkta yürüyüşe çıkmış gibiydi.”

Button, son yarışlardaki performansını bu sefer podyumun zirvesine çıkarak taçlandırdı ama Hamilton, eski arka kanatla sıralamalara çıktığı için daha yarış öncesinde şansını düşürmüştü.

Hamilton: “Takımın tempoya sahip olduğunu görmek harika. Gelecek yarışta bu tempoyu aracımda ortaya çıkarmaya çalışacağım.”

Kalkıştaki kaza, görüntülerde ciddi göründü ama Hamilton, bunu pek önemsemedi.

Hamilton: “Bundan çok daha kötülerini yaşadım”


Yorumlar

  1. barış ürey avatarı
    barış ürey

    etkilnemiyecek gibi bir durumda yok ki.3-4 cm kafasının üzerinden koca araç geçti.3-4 cm sağa-sola yatmış olsa gro'nun araç Allah korusun olabilecekleri düşünmek bile istemiyorum.ne olurs aolsun herkes etkilenir bundan

  2. abuziddin damdagezer avatarı
    abuziddin damdagezer

    yaw hami kafayı gömecektin grosjeana orda.battı balık yan gider gp2 ye sürerlerdi heralde.yarış istanbulda olacaktı da bizimkiler piste inecekti ne güzel olurdu.grosjean önde kaçıyor,arkada döner bıçakları

  3. Kazanın hemen ardından Grosjean'dan hesap soran bir görüntüdeki Hamilton, yarıştan sonra bu konu üzerine konuşmak istemediğini, sadece takım arkadaşı Jenson Button'ı galibiyeti nedeniyle kutlamayı tercih ettiğini ifade etti.
    Hamilton: "Takımın tempoya sahip olduğunu görmek harika. Gelecek yarışta bu tempoyu aracımda ortaya çıkarmaya çalışacağım."
    Kalkıştaki kaza, görüntülerde ciddi göründü ama Hamilton, bunu pek önemsemedi.
    Hamilton: "Bundan çok daha kötülerini yaşadım"

    Hamilton muhtemelen Aracın hızını ve Alonso'nunda puan alamamasını görünce. yarış dışı kalmasını pek önemsememiş. Fark açılsaydı Hamilton artık şampiyonluğun mümkün olmadığından bahsediyor olurdu. Monza'da da yeni parçalar olacak ve McLaren gerçekten çok hızlı. Ama şansta lazım. Rakipleri sorun yaşarken McLaren sorun yaşamamalı. Yani yarış dışı kalınca yada gerilerde kalınca bizde aynı sorunlarla mücadele etmemeliyiz. Yoksa hızlanmanın pek önemi kalmıyor

  4. Ferrari%100 avatarı

    Alonso inşallah kazadan çok etkilenmezde peformansı düşmez

  5. adam 80 küsür puan geride her yarışı o bir bitirse alonso iki bitirse yine kapanmıyor fark:D yd kaldığını duyunca sevinmiştir spiker de sorunca ne desin ki adam?
    kürsüden alıp hoop ropötaja alıyorlar yd kaldı ne düşünüyorsun diyince ne desin?
    sen de haklısın önce görmeliydi ki görünce böyle konuşmazdı monacoda çok ağır bir kaza geçirmişti zamanında hatırlıyorsan

  6. Ulan Hamilton ne bahtsız adamsın ya. Kendimi bildim bileli McLaren taraftarıyım. Bu takımın pilotlarının yaşadığı talihsizlik serüvenlerini yazsam guliverden cin aliye, zagor'dan tommiks'e andersen'den korku dedeye kadar zincirleme hikaye serisi olur arkadaş bu nedir ya. bu nedir ya.

  7. rocco junior avatarı

    işte bu kötü bak çünkü Massa gibi psikolojik olarak fazla etkilenirse cesareti kırılabilir,atak yaparken start alırken onu geri atabilir.o güçlü bir pilot inşallah çok etkilenmez ve unutur

  8. rocco junior avatarı

    o zaman görüp yapsaymış konuşmayı.yd kalmasını istemesine lafım yok ama sürekli bunu söyler oldu belirli bir kesim.çık yarış kazan kardeşim adam yd olmadan alamıyor musun?bunu durmadan röportajda dökmek zorunda mısın?ayrıca dediğim gibi çok yanlış duruyor öyle ya da böyle.

  9. Lewis -Hamilton avatarı
    Lewis -Hamilton

    Lan grojen yine yıktın ortalıgı.herkes mal'dan korkuyordu.gro çıktı. bunlara ayrı seri açmak lazım.

    Formula İncedent (F İ ) böyle bişey aslında güzel olur..

  10. Aslında aynı düşünceleri paylaşmıyor değilim Sinan 🙂

  11. tifoalo HRT avatarı

    alonso kazadan sonra tıbbi araca binince gözyaşlarını tutamamış postada fotoğrafı var

  12. Geçirir tabi nasıl geçirmesin.30 santim yanından geçti koskocaman araç.Nasıldır düşünmek bile istemiyorum.

  13. Her sene aynı muhabbet 🙂 Nerede kaza orada lewis.Çekimgücü mü var ne hatası olsun olmasın kazanın ortasında hep.Ben sanmıyorum şampiyon olsun ama olursa müthiş bir şey olurdu herhalde.

  14. canlı ropörtajı kastediyorsun sanırım. tekrarını izleme şansı bulamamıştır yoksa kimse o kazayı görüp bu kadar rahat olmaz. ayrıca rakibinin yd kalmasını istemek ve bundan medet ummak yanlış değil her pilot kafasından bunun hesabını yapıyordur.. ama bu kazayı görmediğinden sanki vites kutusu sorunu gibi yaklaşmış olabilir..

  15. rocco junior avatarı

    Domenicali şok geçirdi Alonso bir süre demiş.Araçtan da geç çıkmıştı.Keşke Hamilton orda bir tane patlatsaydı buna

  16. Bırak şu Button'u ya.O kadar dert varken başımızda boşver Button'la uğraşmayı.Hiç bir şey olmaz ondan.

  17. rocco junior avatarı

    O değil de Button yarıştan sonra Fernando'nun ilk kez yarış dışı kaldı sorusu üzerine evet bu sezon ilk kez demesi çok etik dışı.Kimse kusura bakmasın ama nerdeyse 3haftasonunda bir Alonso hakkında olumsuz demeçleri var.Evet psikolojik savaş ama bu tür dilekleri onu ancak bu şekilde yenebileceğinin kanıtı ve asla bir şampiyona yakışmayan hareketler.Lewis bile susuyorken onun bu tutumu çok yanlış.

  18. bu grosjean gibi adamlar ı f1 e almamak lazım aracı kullanmasını bilmio salak

  19. Konuşacak pek fazla bişey yok olan oldu artık tek umudumuz aracın çok daha hızlı ve rekabetçi olması gerisi artık sana kalıyor.

  20. Konuşma tabi şampiyon gerek yok biz burada konusuruz senın yerınede.sen sakin olan önümüzdeki yarışlara odaklan.Araç hızlı yarınlar güneşli…)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir