Theissen: "Kubica Şampiyonluk Mücadelesinde Değil"

yazar:

kategori:

BMW motor sporları sorumlusu Mario Theissen’e göre Robert Kubica, şampiyona lideri Lewis Hamilton’un sadece 6 puan gerisinde olmasına rağmen 2008 şampiyonluğu için büyük adaylardan değil.

BMW Sauber patronu Theissen, takımın sezon öncesindeki düşüncesini sürdürdüğünü ve ilk yarışlarını kazanmayı hedeflediklerini ifade etti.

Alman haber ajansı SID tarafından, Kubica’nın sene boyunca pilotlar şampiyonasında üstte olup olamayacağı sorulduğunda Theissen "Bu gerçekçi olmayacaktır"

"Bizim bir başarı yolumuz var: bu sene ilk yarışımızı kazanmak istiyoruz ve sonrasında şampiyonluk için mücadeleye 2009’dan itibaren başlayacağız"

"Sauber’i aldığımız zamandan beri kendimize belirlediğimiz hedefleri gerçekleştirdik ve adım adım gitmek istiyoruz"

Theissen ayrıca, lastiklerle sorun yaşayan ve takım arkadaşı Kubica ile başa baş olmada sıkıntı çeken Heidfeld’i de savundu.

Theissen: "Elimizden gelen herşeyi yapmalıyız ve böylelikle mümkün olduğunca çabuk bir şekilde bunun üstesinden gelebiliriz."

"Onun neler yapabileceğini biliyoruz, özellikle de baskı altında iken. Bu şartlarda üstesinden gelebilir ve elinden gelenin en iyisini yapabilir."


Yorumlar

  1. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Bu adam bile farkında herşeyin..

  2. BMW bu yıl zaten şampiyonluk mücadelesi vermediğini daha öncede söyledi. Amaç gelecek sene şampiyonluk için mücadele etmek. Gerçekçi davranıyorlar sadece.

  3. ferhat korkut avatarı
    ferhat korkut

    Bence kendilerine hala güvenemiyorlar aslında BMW de gayet iddalı biçimde yarışın içinde,öz güven sorunumu yaşıyorlar anlamak zor.

  4. BMW hayalci bir takım değil, bu sene gerçekçi değil demiş Mario. Ama seneye neden olmasın, böyle giderse olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir