Glock, Pic için: "Telsizden İngilizce Anlamıyor Galiba"

yazar:

kategori:

Daha öncenden, iki Marussia pilotunun anlaşamadığı biliniyordu ki Glock, takım arkadaşının Macaristan’da kendisini engellemekle suçlamıştı.

Glock: “Belki de telsizde İngilizce anlamıyordur”

Alman pilot ayrıca 22 yaşındaki takım arkadaşı ile oturup konuşmanın anlamsız olduğunu, çünkü bu sene aynı sorunu sürekli yaşadıklarını ifade etti.

Glock: “Çözmesi takıma kalmış”

Spa’da ikili arasındaki pist üzeri mücadele, işleri biraz daha gergin hale getirdi.

Auto Motor und sport, Belçika’daki mücadelenin adil olup olmadığını Glock’a sordu.

Glock: “Sadece belli bir noktada. Gerçekten tek söylemek istediğim bu. Takım içinde çözmemiz gereken bir iki karmaşık olay gerçekleşti.”


Yorumlar

  1. hamilton's fault yorumları iyi geyik oldu zaten. 1976 lauda kazasının videosunun altında bile bu yorum var 🙂 Adın çıkacağına canın çıksın.

  2. hahaha kaç saattir Hispania Racing hangi takım diye düşünüyodum. HRT olarak kullanmaya o kadar alışmışız ki hatırlayamadım 🙂 . Hatta wiki'den 2008 sezonuna falan baktım Super Aguri'den önceki adı falan mıydı diye.

    Top comments'i okuyunca gülme krizine girdim. Şöyle ki:
    1. yorum: Adam takıma 500poundluk dava açmış. Böylece HRT'nin başka parası kalmamış
    2. yorum : Hamilton'ın suçu :))

  3. açıkça iyi bir rekabet var.zaten takım emri olan yerde rekabet olmaz.keşke reji kimi vetteli vereceğine bu boğuşmayı gösterse daha iyiydi.

  4. Bir de Webber'in bizim marshallara takozu anlatamaması anı vardı ama yutupta bulamadım. O da fenaydı, adam kafayı yiyecekti neredeyse 🙂

  5. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Pic seni ezdi ezdi çekemiyorsan anten tak.Glock 🙂

  6. Ne güzel birşeymiş bu böyle adam altta kalmışmış hiç önemli değil 🙂 devir üstünden geçsin gitsin.
    Ne muazzam makineler değil mi 😛

  7. Resmi olarak bilmiyoruz ama bu açıklamadan çıkardığım sonuç bu… ve evet bence kesinlikle ayıp etmiş o adam çaylak eline geçen her fırsatta kendini göstermeye çalışacak elbette ama bu tür takım emirleri bu tür adamların kendilerini gösterme şanslarını ellerinden alıyor..

  8. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    Glock'un Pic ile olan mücadelesi kendisini eğlendirmemiş ama bunda hem Glock hem Trulli çok mutlu olmuşlardı 😀

  9. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    yeni lastikleri olsa ne olacak Petrov 30 sn önde,kamerada mücadele sayesinde Marussiaları çekmiş oldu 🙂

  10. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    malezya 3.antreman

  11. Glock takım emrini dolaylı olarak ifade etse de sanırım daha yeni lastiklere sahipti ve zorlanmadan Pic'i geçmeyi planlıyordu, Pic de çetin ceviz çıktı ve biz de güzel bir mücadele ettik. Pic'in geliştiği doğru ama Glocuk bu haftasonu hem DLR'yi geçmiş ve Pic'e 1.1 sn fark attı sıralama turlarından.Üstelik Caterham'ın da yarım saniye uzağındaydı.Son birkaç yarıştır Pic fena performans göstermiyor ama Pic Glock'u geçti demek pek doğru değil 🙂

  12. Takım emri mevzusu mu bilmiyoruz ama öyleyse Glock ayıp etmiş, koltuk elden gidecek diye korkuyor sanırım.

  13. çin'di sanırım. adamlar hiç istiflerini bozmadan devam ediyorlar.

  14. Formula 1 bir "takım" oyunu ve pilotta bu takımın parçasıdır. Bir pilot takımı için yarışır ve takımın çıkarları o yöndeyse pilot o eylemi gerçekleştirmek zorunda, bu sporda takım emrinin yasaklanması diye bir şey olamaz.

  15. Birkaç ay önce ben de youtobe da görüp çok gülmüştüm ama yayın sırasında gösterilmedi. Galiba yarış ya da seans sonrası gerçekleşti 🙂

  16. Glock efendiye bak sen geçilince zoruna gitmiş garibimin :)) şaşırdım doğrusu… Ama şu takım emirleri kesinlikle komple yasaklanmalı hatta öyle ki telsizden bunu ima eden takıma dahi çok ağır ceza verilmeli bence. Sevmiyorum bu işi sonuçta aslında en büyük çekişme iki takım arkadaşı arasında olur ve bu aptal emirler yüzünden onu da elimizden alıyorlar…

  17. Bunu hatırlayan var mı? 😀

  18. İlginç. Aralarında sorun olduğunu bilmiyordum. SPA'da güzel çekişmişlerdi.

  19. Pic , resmen Glock'u mındar etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir