Ecclestone "Mosley Ölene Kadar Başkan Kalır"

yazar:

kategori:

Formula 1 Patronu Bernie Ecclestone, Max Mosley’in güvenoyundan galibiyet ile ayrılmasına rağmen FIA Başkanlığı görevini bırakması gerektiği düşüncelerini sürdürüyor.

Ecclestone, Mosley’in kazandığına şaşırmadığını ancak görevini bırakması gerektiğini düşündüğünü belirtti.

The Independent’a konuşan Ecclestone "Max Kasımda bırakmalı. Bu benim için zor bir durum. Ben Formula 1 Grubu Şirketlerini yönetiyorum ve takımlar ve üreticiler ona karşılar."

"Onun kazanacağını biliyorum, kaybetmesinin imkanı yoktu. Ancak ben hâlâ bunun onun ve FIA için iyi olmadığını düşünüyorum dürüst olmak gerekirse. O, önce 2007’nin sonunda daha sonra  tüm bunlar olmadan geçen senenin sonunda bırakmak istediğini söylemişti."

"Probleme dikkat çeken ise Monaco’da yaşadıklarını yine yaşayabilir. Prens Albert açık açık onu gridde istemediğini söyledi. Eğer görünseydi birlikte görünmeyeceklerdi çünkü etrafında güvenlik vardı." dedi.

Ecclestone bu çağrıyı yapmasına rağmen Mosley’in uzun süre bırakmak istemeyeceğini söyledi.

Ecclestone "Ben her zaman Max’ın ölene kadar başkan kalacağını söyledim. Bir çok insanın anlamadığı şey o yüzleşmekten keyif alıyor. O, tartışmaları seviyor. Tüm bunlar onu kışkırtıyor." dedi.


Yorumlar

  1. Eeeee boşuna demedik kim vurduya gidebilir diye!!!Yalnız Bernie bu kadar kesin konuşması onunda dengelerin bir yerinde olduğu ve bir şeylerin değişmesi gerektiği düşüncesinde yoksa ortalık fena karışacak gibi.ve olan milyar dolarlara olacak bütüüüüüüün meselede bu değilmi zaten!?

  2. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    İşinin erbabı olsun diyedir yoksa vega nitro kaza süsümü vereceksin

  3. normal katilde olurdu vega neden seri katil istiyosun:)

  4. Öldürmek için seri katil tut o zaman, para bol sende.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir