Hamilton "Ferrari'yi Yenmek Güç Olacak"

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, düzlük hızı yüksek olan Ferrari’yi bu hafta sonu Kanada’da geride bırakmanın zor olacağını düşünüyor.

İngiliz pilot, kariyerinin ilk yarış galibiyetini kazandığı Montreal’e Monte Carlo’da aldığı birinciliğin ardından şampiyona lideri olarak geliyor.

Ancak Hamilton’un galibiyetine rağmen Ferrari Monte Carlo’da geçen seneye göre daha iyi konumdaydı.

İtalyan takım geçen sene Montreal’de de yavaştı ancak bu sene burada da güçlü olacakları konusunda iyimser.

Hamilton, Ferrari’nin düzlük hızının onlara fayda sağlayacağını düşünüyor.

Hamilton "Bunu söylemek zor. Geçen sene çok iyi aracımız vardı. Sürücü yardımları ile geçen seneki paket açıkçası bu seneki paketimizden bazı bölümlerde daha iyiydi."

"Ancak bunun nedeni bazı yardımların alınması. Körblerde biraz iyi olmamız gerekiyor ve bu durum bu piste biraz uygun. Motoru ve aeroyu da geliştirdik bu bakımdan genel olarak hızlı olacağız."

"Yarın kimin en hızlı olduğunu görmek ilginç olacak. Düzlüklerde genel olarak hangi aracın en hızlı olduğunu biliyorsunuz, bu yüzden Ferrari’yi yenmek güç olacak. Ancak yine de iyimserim ve burada fark yapabileceğimizi düşünüyorum." dedi.

Hamilton Monaco’daki galibiyet ile takımının moralinin düzeldiğini kabul etti.

Hamilton "Bu dürüst olmak gerekirse benim için pek fark yapmadı. Bir kaç güçlü yarışımız olmuştu. Ancak temel olarak takım için, benim için değil, bu büyük bir güven desteği oldu."

"Çok sıkı çalışıyorlardı ve bence herkesten çok hak ettiler bunu. Ancak benim için bir güven desteğine ihtiyaç yoktu."

"Bazı güçlü yarışlarım oldu ve bu bakımdan tekrar kazanmak güzeldi. Ancak sadece bunun için heyecan yapmayacağım." dedi.


Yorumlar

  1. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    hala devam ediyosunuz ya..

  2. senna guven avatarı

    bilenleri tenzi ederim; bilmediğiniz şey bu adamların nefes aldıklarını anladıkları her anda burunlarına mikrofonu dayamayı hasretle bekleyen onlarca gazeteci var.ve onlar 100 lerce soru soruyorlar..özellikle de mclarenci ve ferraricilere bir de alonsoya..
    Lewis çok normal bir açıklama yapmıştır. Çok konuşmuyor dediğiniz kiminin bile son zamanlarda birsürü beyanı medyada yeralmaktadır. At gözlüğüyle bakmayın artık..

  3. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    inşallah (:

  4. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    inşallah (:

  5. barış yücesan avatarı
    barış yücesan

    yıllardır alıştık kanada abd diye şaşırmış olabilirim ama şunu ekliyeyim fransa'da da favori biziz double yapabiliriz

  6. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    ya bende ferrariciyim ama kesin bişey söyleyemeyiz kii.. hiç bi takım söyleyemez.. en iyisi bekleyip görmekk 😉

  7. kesin kazanırsınız barıs! abd de tek başınıza yarışcaksınız galiba çünkü yarış yok orda:D .Kanada için ise tek söyleyeceğim, Monaco içinde aynı şeyler söylenmişti sonuç ortada:D ben kanada da heikki süpriz yapabiLİR diyorum.

  8. barış yücesan avatarı
    barış yücesan

    bence bu yarışı kesin ferrari kazanacak tabi kaza vs. olmazsa geçen seneye göre çok daha iyi hamilton da bunu anlamış olacak ki üstte yazdığı gibi yorum yazmış kanada abd ferrari'nin bu yıl 2 yarışta da double yapabilir ferrari

  9. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    ewet uzamasınn kesinlikleeeeeee !!

  10. tuğba aycan avatarı

    kimi-number one bu hamiltonın ilk konuşmaları olmadığı gibi seninde mclaren pilotlarına saldırdığın ilk yorumun değil seni eleştirmiyorum yanlış anlama sadece senin hakkındaki fikirlerimi belirtiyorum aynı senin ilk yorumunda hamilton hakkında fikir belirttiğin gibi bence de uzamasın daha fazla …!!!

  11. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    holiganlıkla hiç alakasıı yok.. siz öyle anlamak istiyosunuz.. ben fikrimi söyledimm artık uzatmanın anlamı yok galiba.basın yüzünden veya değil hamilton ın bu tür konusmaları ilk değil bunu söylemeye calısmıştım.siz eleştirin diye yazmadık..

  12. tuğba aycan avatarı

    bence burda hamiltonın çok fazla konuşması falan yok adama büyük ihtimalle gazeteciler sormuşlardır nasıl bir yarış bekliyoruz ferrari hakkındaki düşünceleriniz nedir falan diye massa gibi alıcaz kesin 1. olucaz demesinden iyidir bence..Adam kesin 1. olucaz deseydi de ona takardınız heralde nasıl 1. olucaz diye açıklama yaptı diye kimiciler bazen holiganlık boyutuna ulaşıyor yorumlarınız…

  13. yani bu bi gerçek hami bazen gereksiz boş boğazlık yapıyor ama şimdiki haberde bunun bi alakası yok..yarıştan önce, muhtemelen fikrini sormuşlar..e o da şampiyona lideri ve bu yarış için favori bir takımın pilotu olarak düşüncelerini açıklamış ne var bunda..ha bi de şu var, basının ilgi odağı bu adam..her söylediği basına yansıyo bu sebeple çok konuşuyormuş gibi duruyo..habere gelecek olursak, hami, motoru ve aeroyu geliştirdik demiş..dikkatimi çekti bu cümle..umarım biz de ferrari gibi, motorun performansını arttıracak ,kurallar dahilinde bi yöntem bulmuşuzdur 😛

  14. McLaren geleneksel olarak körbleri iyi kullanıyor. Ama bu sene Montreal'deki körblerde değişiklik yapıldı. McLaren'in burada eskisi kadar avantajlı olacağını sanmıyorum. Lewis'in bahsettiği o düzlükte sanırım ve kuvettle umarım yarışın sonlarına doğru güzel mücadeleler izleyeceğiz

  15. kaan kaanhan avatarı

    zaten lewis kendi işini yapıyor arkadaşım..

  16. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    ayrıca hic bi zamanda kimi melek gibi bi adam demedikk yani.. bi yorum yazdım nerelere çekiyosunuz lafı. eleştirmek size düşmez. buraya herkes fikirlerini yazmak için gelio eleştiri için değil.amacınız tartışma yaratmaksa burasıı da hiç yeri değil. biraz sakin olunn artıkk !

  17. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    saldırmakla ne alakasıı war nası algılıyosunuzz .. benim kendii fikrim cok konuşuo sadece onu belrtmek istedim allah allah yaaa ! ben hamilton ı sevmem ama iyi yarıslar cıkardığında da tebrik ederim herkesii bir tutmayın !

  18. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    ICEMAN cılar yazının dozunu ayarlayamamış anlaşılan fakat onlarıda mazur görmek lazım Kimi bıraktımı bırakacakmı muhabbetine takılmış durumdalar

  19. vahit başol avatarı

    vallah hamıltonu sevmem ama bır gercekte varkı bu kımıcıler sıkmaya basladı artık.kımı kotu bısye yapsa bıel kımı haklı kımı osyle kımı boyle kımı en hızlı,kımı en ıyı pılot,sız kımıcler hayal dunyad ayasamaya devam edeın vallah bunları demezdım am abu kımı fanları sıktı artık,hersyede kımı yuceltmeyı severler,bu kımıde ne adammıs ya melek gıbı sanar gorende.sunu bılın kım belkı en hızlı olabılır ama en ıyı pılot degıl bunuda bılın.hamılton ne gusel konusmus,deseydı ferraıyı yemesı kolay olacak deseydı osamanda baska seyler derdınız sız sanırım,ne yapsalar yarananılmaz sızlere kımı fanları.ha bu arada ben mc larencı yada hamılton taraftarı degılım anlayan anldı ne demek ıstedıgımı:))

  20. arkadaşlar sizde Hamilton bişi desinde saldırıya geçelim modu görüyorum istediğini söyler size mi sorucak nasıl konuşucağını

  21. ne desin yani havada karada geçeriz mi desin adam gerçekleri konuşuyor işte,ferrariyi geçmek istiyor,biraltta kiminin beyanatı var üsttede lewisin,lewis çok konuşuyor oluyor,kimi dut yemiş bül bül gibi hiç konuşmuyor,kendi pilotunuzu destekleyecekseniz başka pilotlara saldırmamayı öğrenin…

  22. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    artık o da anlamaya baslıoda ondan böyle süreklii konuşuoo bencede kendii işini yap senn..

  23. Hamilton'un ferrari hakkındaki yorumları baydı. her yarıştan önc yok ferrariyi geçmek zor olcak, ferrari bizden daha hızlı, ferrari çok güçlü, ferrari cart curt.. ne ki yani kendi işini yapsana sen..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir