Massa: "Ferrari'de Kalabilirim"

yazar:

kategori:

Bu sene de takım arkadaşı Fernando Alonso’nun çok gerisinde kalan Massa’nın gelecek sene takımda kalması ihtimalinin çok zayıf olduğuna inanılıyor. Son 4 yarışta 24 puan kazanan Massa, formunu sürdürmesi halinde takımda kalabileceğini düşünüyor.

Massa “Gelecek sene için henüz bir şey imzalamadım ancak imzalama şansımın olduğunu düşünüyorum. Bekleyip görelim. Ne zaman olacağını bilmiyorum ancak sonuçlara, yarışlara odaklanmalıyım ve bunlar geleceğim için çok önemli.” dedi.

Massa, sıralama performansını geliştirmesinin yarış sonuçlarının iyileşmesinde etkili olacağını düşünüyor.

Massa “Tabi ki şampiyonada bulunduğum konumdan daha iyi yerde olmayı umuyordum. Ancak şu anda görevim olan aracı sürmeye, mümkün olduğu kadar hızlı olmaya odaklanmalıyım. Yarışlarımdan değil sıralamalarımdan dolayı hayal kırıklığı yaşıyorum. Sıralamalarda biraz daha hızlı olarak yarışlarda çok güçlü olabileceğime ve sonuçları tamamen değiştirebileceğime inanıyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Cem ERYİĞİT avatarı
    Cem ERYİĞİT

    Massa: "Ferrari'de Kalabilirim"

    ALDIĞIN NEFES ZARAR MASSA 🙂 OLUM BAK GİTTT….

  2. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    ''Son 4 yarışta 24 puan kazanan Massa, formunu sürdürmesi halinde takımda kalabileceğini düşünüyor.''

    Şu demeci bile, olayın ne kadar kötü bir boyutta olduğunu anlatıyor zaten. Bırak git artık bu sporu. Başka takımda yaramaz sana. Tamamen bırakıp gitmeli.

  3. Ferrari%100 avatarı

    Felipe korkma 2013'te %81 Ferraridesin

  4. elvan dalton avatarı

    Takımda kalma olayına o kadar takılıyor ki yarışlara odaklanamıyor. Rahat ol Felipe, hakkımızda hayırlısı olsun de önüne bak yarışlarına odaklan.

  5. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    çık artık şu Pollyanna modundan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir