Maldonado Cezaları Telafi Edebileceğine İnanıyor

yazar:

kategori:

Venezüellalı pilot Belçika GP’sinde, önce erken start aldığı için beş sıra, daha sonra da güvenlik aracı içeri girdikten sonra ilk virajda Timo Glock’a çarptığı için de yine beş sıra grid cezası almıştı. 

Williams pilotu, “Gerçekten zor. Bundan memnun değilim ama yarışmaktan başka yapabileceğim bir şey yok. Şanslıyız ki, burası hızlı bir pist ve düzlüklerde durumu toparlayabiliriz. Toplam hızımız iyi görünüyor ve bu yarış için farklı bir yaklaşıma sahibiz.”

“Sıralamalardan elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacak ve yarış içinde de toparlanmaya çalışacağız. Burası diğer pistlere göre kolay geçiş yapılabilen pistlerden biri.” diyor.

Maldonado, Belçika’da erken çıkış yapmasını debriyajın elinden kaymasına bağlamış, Glock ile olan kazada da soğuk lastikler nedeniyle hata yaptığını belirtmişti.

“Yarışın yeniden başlamasından sonra Timo’ya uzaktım ama ön lastiklerim kilitlendi. Ona karşı bir şey yapmadım. Yapabileceğim bir şey yoktu. İçeri girmeye çalıştım ama aynı sırada o da dönüyordu.”

 


Yorumlar

  1. Ferrari%100 avatarı

    Her yarış bir macera ve mazeret

  2. arkadas adamın her kazaya buldugu bir bahane var yaa, lastikler kilitlendi, debriyaj elimden kaydı. her yarısta yenisi geliyor =)

  3. Lewis -Hamilton avatarı
    Lewis -Hamilton

    Aslında adamda birazda olsa yetenek var ama belli etmiyor .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir