Alonso Ferrari'nin Dayanıklılığından Endişe Duymuyor

yazar:

kategori:

Alonso ilk seansta motor problemi yaşadıktan sonra, ikinci seansta da vites kutusu sorunu nedeniyle antrenmanı erken tamamlamıştı.

İspanyol pilot, “Mekanik sorunlar nedeniyle biraz ilginç bir cuma günü oldu. Bazen turlar atıp deneyim kazanmamız gereken Cuma günlerinde bazı denemeler yapmak adına bazı parçaları limitlerine kadar zorluyoruz.”

“Çaresine bakmamız gerekiyor. Bu durum, otomobilin sürüşünün ve  en küçük ayrıntıya bile dikkat etmenin ne kadar önemli olduğunu gösterdi.”

“Bazen cuma günleri böyle şeyler yaşandığında, cumartesi ve pazar günlerinde yaşanmıyor. Biz de bugün olanların ilerleyen günlerde olmayacağından emin olmalıyız.”

“Performansımızdan aşağı yukarı memnunuz. Yarın için otomobilin dengesinde değişiklik yapma ihtiyacı duymuyoruz.”

“Bu iyi bir şey çünkü bazen otomobili ikinci seans için baştan aşağı değiştirdikten sonra son seans için yine değişiklikler yapmamız gerekiyor. Bu da sıralamalar öncesinde önemli kararlar vermek zorunda olduğunuz anlamına geliyor.” 

“Şu ana kadar, ilk ve ikinci seansta otomobil oldukça istikrarlıydı ve her iki Ferrari de hep ilk yedinin içinde yer aldı. Bu çok sık olmuyor. Performans açısından iyi haber.” diye konuştu.

 

 


Yorumlar

  1. Ferrari bu sene hiçbir yarışta dayanıklılık problemi yaşamadı ki. Niye endişe duysun? Endişe duyması gereken kişi Schumacher.

  2. Ferrari%100 avatarı

    Yarınki sıralamalarda belki iki ferrari pilotuda ilk 5'te olurda süper bir yarış bizi bekler

  3. …Alonso ilk seansta motor problemi yaşadıktan sonra…

    Demek ki bazı arkadaşların boş konuşmaması gerekiyormuş.

  4. inşallah sorun olmıcak bunlar deneme amaçlı zorlayıcı sorunlardı önemli olan aracın dengesi

  5. DreamOfWinD  avatarı

    Ben duyuyorum 🙁

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir