Hamilton, "Harika Araç" İçin Takımına Teşekkür Etti

yazar:

kategori:

İtalya GP öncesinde gerçekleştirilen 2. antrenman seansında MClaren sürücüleri Lewis Hamilton ve Jenson Button ilk 2 sıralarda yer aldılar.

Hamilton “Harika bir aracımız var. Çalışanlarımız bu hafta sonu buraya getirdiğimiz aerodinamik paketi ayarlarken harika iş çıkardılar. Tabi ki henüz Ferrari, Lotus ve Mercedes’ler birbirlerine çok yakınlar ancak fena durumda değiliz. Daha fazla zaman bulmak için tabi ki yapmamız gereken şeyler var, özellikle de uzun sürüşler için.” dedi.

Hamilton, hakkında çıkan söylentilere odaklanmaktansa pist üstüne odaklandığını söyledi.

Hamilton “Hafta sonuna odaklanmaka çalışıyorum. Herkes geleceğim hakkında sorular soruyor. Ben sadece elimdeki işe odaklanmaya çalışıyorum. Şu an için en önemlisi bu.” dedi.

Hamilton, yarışta hangi lastikleri daha çok kullanacaklarının büyük bir soru işareti olduğunu kabul ediyor.

Hamilton “İki lastik arasında çalışma aralığı açısından fark var. Ana lastikler  düşük çalışma aralığındalar ve sıcaklığı çok fazla sevmiyorlar. Pazar günü hangi lastiklerin daha uzun süre dayanacağını bulmak ilginç olacak ve umarım kötü durumda olmayız.” dedi.

 


Yorumlar

  1. açıkçası benim yarın sıralamadaki favorim hamilton iddaada da hamiltona oynayacağım geçen yarış dışı kaldığı için kalan 8 yarışta maksimum performans gösterecektir alonsoda lewisi çok zorlayacaktır muhtemelen ikisi arasında bi düello olacak araçta çok iyi çalıştı bugün

  2. Bu ne ? Back-Spin mi deniyor? :)))

  3. Çok olmaz bence MÜKEMMEL olur…

  4. Öyle deme ama ;Ferrari normal şartlarda 0,058 değil 0,558 sn yavaş o da 8-9. sıraya filan karşılık geliyor.Gerçi alonso ile massa arasında fazla bir fark yok ama demek ki alonso massanın aracına da bi +0,4 eklemiş.Yetenek işte

  5. Yine başladılar. Hayır Dökülen araç ne? Hangi araç. Geçen hafta sadece Alonso'mu kaza yaptı. Massa bile uçuyor.

  6. 2012: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2012: A McLaren Odyssey (spa2000)

    Ferrari'nin evinde duble yapmayı istemek çok mu olur?

    ——————————-
    Burada son galibiyetimiz 2007'de diaz ile.
    en azından galibiyet ile buna bir düzeltme yapmalıyız.

  7. Neden başkaları antremanda iyi olunca yorum yapmasına laf atıyorsunuz ? Siz yapınca kimse size bir şey söylemiyor.Başkası yazınca mı sorun oluyor ? Millet burada tahmin yapıyor.Okumak istemiyorsan okumazsın.Boşa lagaluga yapma.

  8. Bir sene sertleri kullanamayız,öbür sene yumuşakları.Bir ortası yok.

  9. Madem antremanlara göre tahmin yapıyoruz, ben de yapayım.Geçen hafta cumartesi sabah antremanlarında(diğerleri yağmurlu olduğu için bunu referans alıyorum) alonso Button dan 0,549 daha hızlıyken sıralamalarda Button alonsodan 0,749 daha hızlı olmuş.Yani Button alonsoya göre göre 1,289 hızlanmış bu durumda alonso sıralamalarda Button dan yaklaşık 1,5 dk yavaş kalacak.

    Tabi bu bir antreman olduğu ve kimin neyi hangi ayarla hangi yükle ve ne amaçla denediğini bilmediğimiz için yarına kadar sabretmek en mantıklısı sanırım.

    Bu arada aracın yolda kalıp sağlıklı bir test yapamamış olmasının umut verici olduğunu düşünen arkadaşlar var.Evet rakipleri için oldukça umut verici bir durum farkı kapatma adına.

  10. yumuşak lastikle diğer takımlar bize göre hep daha fazla zaman buluyor bunu da göz ardı etmemek gerek

  11. Lewis -Hamilton avatarı
    Lewis -Hamilton

    Döktür baba 😀

  12. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Alonso'nun dökülen aracına+sert lastiklerine karşı 0.058 saniye…"Harika Araç" mış cidden. Yarın yeni motor ve vites kutusu ile Alo ne yapacak çok merak ediyorum.

  13. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    🙂

    biraz daha çekseler Elf klanına üye olacak lewis :p

  14. bir kulağı daha uzun sanki? (anlayan anladı)

  15. McLaren'in araç performansına göre bu puanlarda kalması çok düşündürücü.Takımın yaptığı hatanın haddi hesabı yok.Hamilton'da suçunun olmadığı birçok kazaya karıştı.Oysa ki bu kadar hızlı bir araçla çok daha iyi puanlar alabilirlerdi.

  16. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Arkadaşlar Mercedesler sanki uzun sürüşlerde Mclaren'den dahamı hızlıydı yoksa dahamı yavaştı ? Hamilton harika araç diyorsa sıralamada Pole için en büyük adaylardan biri olur.Hadi Hamilton ilk Monza zaferi geliyorr!!!! 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir