Vettel 6. Olmasına Rağmen Sıralamadan Memnun

yazar:

kategori:

Alman pilot, uzun düzlüklere sahip Monza’da şimdiye kadar zaten yeterli hızı göstermediklerini belirtti.

Vettel: “Sonuçtan gayet memnunum. Son turum biraz daha iyi olmalıydı ama fark yaratır mıydı? bir şey söylemek zor.”

“Bizden ön tarafa doğru baktığınızda fark çok büyük. Bütün hafta sonu yeteri kadar hızlı olamadık. Bu yüzden 6.’lık çok iyi bir yer. Yarışta neler yapabileceğimize bakalım. Yarınki tempomuzun daha iyi olması gerek.”

Takım arkadaşı Mark Webber ise strateji seçme şansını günün olumlu yanı olarak görüyor.

Webber: “Bugün beklenenler oldu. Seb ve ben çok yakındık; aramızda sadece 0,1 saniye vardı ve ben dışarıda kaldım”

“Büyük bir sürpriz yok. 11.’yim. Bu yüzden, yarın neler yapabileceğimiz konusunda seçeneklerimiz olacak. Ama gridde daha yukarıda olmayı tercih ederdim. Yarın gayret göstermemiz gerek. Ama burası Monza; asla asla demeyin”

 


Yorumlar

“Vettel 6. Olmasına Rağmen Sıralamadan Memnun” için 6 yanıt

  1. massa ve alonsoyu karıştırdın galiba birader.alonso vettel'in gerisinde başlıcak yarışa . alonso geçer desen tamam da vettel alonsoyu geçemez demek de neyin nesi ?

  2. vettel için bundan iyisi şamda kayısı olurdu. bu sonuca fazlasıyla sevinmesi çok normal ve kesinlikle bu sevinci de hak etti. takım arkadaşının dışarıda kaldığı seansta kendini bir şekilde q3'e attı, monza'nın uzun düzlüklerinde çok hızlı olan mercedesli nico'yu ve hafta başından beri daha hızlı gözüken raikkonen'i geçti. motorun yetersiz kaldığı ve bu nedenle DF azaltarak aradaki hız farkını düşürmeye çalıştıkları açıkça görüldü. ve vettel bu araçtan azamisini çıkarmayı başardı. aracın zorlandığı pistlerde vettel takım arkadaşına oranla kalitesini ortaya koyuyor. ve özellikle bu yıl, daha normal ve diğerlerinden daha hızlı olmayan aracıyla yapabildikleri de gayet makul. çok kişi es geçse de, vettel'in belçika'daki sürüşü, geçişleri ve zihinsel olarak yarışa yaklaşımı 1. sınıftı.

  3. Lewis -Hamilton avatarı
    Lewis -Hamilton

    KUBİCA İLE İLGİLİ VİDEO VAR.BİRAZ TOPALLIYOR GİBİ .

    https://www.facebook.com/video/video.php?v=3705163948747

  4. Ferrari%100 avatarı

    Alonsoyu zor geçer o doğrusu geçemez imkansız alonsonun temposu daha iyi

  5. en azından alonso nun önünde bitirmen lazım…

  6. kerem kancevizoğlu  avatarı
    kerem kancevizoğlu

    bencede sevinçli olması gerekir fakat ben hala sözümün arkasındayım ilk 5'te olamayacaksın yarın alonsodan podyum bekliyorum kesinlikle yarın içinde boşuna ümitlenme pist uymuyor koçum 0.8 sn yavaşsın alonso sorun yaşamasaydı 1.2 sn geride kalacaktın alo sorun yaşamazsa ilk 10 tur içinde seni geçer.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir