Kubica Formula 1'den Vazgeçmiyor

yazar:

kategori:

Bu hafta sonu Subaru WRC aracı ile İtalya’daki Ronde Gomitolo di Lana Rallisi’nde yarışan Kubica, bunun rehabilitasyon programı için çok önemli bir adım olduğunu söylüyor. Henüz bir F1 aracı kullanmak için bileğinin tam olarak iyileşmediğini söyleyen Polonyalı, zamanla durumun düzeleceğini belirtiyor.

“Elbette başka şekilde dönüş yapmak isterdim ama bu, rehabilitasyon süreci için doğru olan şey. Umudum daha önce olduğum yere (F1) dönebilmek ve bu benim için iyi bir hedef. Ama burada, Biella’da olmak da geride kalan 20-21 ayın ardından oldukça insanı duygusal hissettiriyor.”

“Tur zamanlarına bakmadan bundan zevk almaya çalışacağım çünkü asıl mesele yeniden sürüş yapabilmek ve kolumun iyileşmesi.”

“20 yıldır sürücü olduğumdan vücudum bazı şeylere alışkın ve ben bunları ancak sürüş yaparken hissedebiliyorum.”

Formula 1’e dönme şansı sorulduğunda Kubica, “Kendime bir tarih belirlemedim. Şu anda burada olmaktan memnunum. Hayatta bezen, gerçekte ne istediğinizin dışında elinizdekinden memnun olmanız gerekir. Yine de ben burada memnun olduğumu söylesem de, (F1) benim için iyi bir hedef. Size, zamanın neler getireceğini söyleyemem çünkü ben de bilmiyorum.”

“Elbette ben gelecek yıl için tam anlamıyla iyileşmek adına her şeyi yapacağım. Bu aylarda ne yapacağıma karar vereceğim. Çünkü daha önce yüksek performanslı araçlarda pist üzerinde testler yaptım. Ama ne yapacağıma, neyi sevdiğime karar vermem gerekiyor. Sonrasında F1 hedefinin ulaşılabilir olup olmadığını göreceğim.”

“Gelecek yıl ne yapacağımı zaman gösterecek, belki 2014 olur. Ama şu anda bunu düşünmüyorum.”

 


Yorumlar

  1. burada görünüyor. direksiyonu tutuyor ama … işte nasıl tutuyor? robot gibi

  2. bu hafta sonu yapılan ralliden bir görüntü

  3. abow çok yanlış gelmişim. Ama Kubica ya değinirsem onun adına çok üzgünüm hiçbir insanın yaşamasını istemeyeceğimiz birşey yaşadı umarım F1 e döner ama çok zor pilotların ellerini ne kadar aktif kullandıklarını düşünürsek gerçekten çok zor malesef . Ama azmin sonucu olarak Zanardi'nin başardıklarından sonra canı gönülden umuyorum Kubica bizlleri utandırmayacaktır

  4. Sağ eli harici yürüyüşündede sıkıntı var gibi belki araç kullanmayı etkilemiyordur ama aksama var gibi..Geçmiş olsun zor dönmen

  5. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Ağlamamak elde değil nerden nereye geldin be robert 🙁 o sağ kolun tamamen düzelicek ve formula 1'e dönüceksin buna tamamiyle inanıyorum 2014'te görebiliriz seni aramızda

  6. İnşallah yarın güzel bir yükseliş gösteririz 🙂 yarış tempomuzun avantajını ve aynı zamanda lastik kullanımı avantajımızı konuşturursak çok güzel şeyler olabilir. Ama tabi aynı zamanda geçen yarış gibi istemediğimiz manzaraları da görebiliriz…

  7. DreamOfWinD  avatarı

    Çok kötü çok. Sağ elin ciddiyetinin bu kadar olduğunu bilmiyordum.

  8. Adamın sağ kolunu ve elini baştan topladılar. Tamamen parçalanmıştı sanırım. Demek ki bu kadar oluyor. Bir de bu resim var ama ne zaman çekildi bilmiyorum.

  9. DreamOfWinD  avatarı

    Sağ elde problem mi var yoksa elini oynatmıyor mu?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir