Button: "Duble Yapsaydık Harika Olurdu"

yazar:

kategori:

Button “Başlangıçta çok fazla patinajda kaldım ve üçüncülüğe düştüm. O yüzden Felipe’nin arkasında çok zaman kaybettim. Ancak onu geçiş aramızda fark olmasını sağlamak güzeldi. Ardından Lewis’i kovalamaya başladım.”

“Ona karşı galibiyet mücadelesi veremezdim ancak 1-2 sonucu alabilseydik takım için harika bir sonuç olurdu. Ancak bunu başaramadık.”

“Tam olarak aracımın durmasına ne sebep oldu bilmiyorum. Yakıt sisteminde sorun olduğu söylendi. Hâlâ araştırıyoruz. Motor bir anda kesildi ve durmak zorunda kaldım. Bu tür şeyler olabilir.”

“Olumlu yönlere bakarsak tüm takıma tebriklerimi sunuyorum. Son yarışlarda hem sıralamalarda hem de yarışta hızlı olduğumuzu kanıtladık. Bu istikrar gerçekten kilit nokta. Bu sezon böyle istikrarı hiç bir takımda görmedik bu yüzden oldukça cesaretverici.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Singapur'da 4 yıldır yağmurlu haftasonu bekleniyor ama bir şey olduğu yok. 2 hafta önceden belli olacağını sanmıyorum.

  2. Yusuf  Hitay avatarı

    bildiğim kadarıyla geceleri yağmur olmuyor orada. o yüzden bütün hava tahminleri hep yağmurlu gösteriyor, yarış anı gelince ortada bir şey yok.

  3. kim öle kim kala 2 haftaya 😀

  4. Yapacak birşeyde yok tabi. Şansızlık. Yine çok iyi bir yarış çıkardık bu arada.

    Takımı kutluyorum. Yılın bu zamanında en iyi aracı pistte sürdükleri için. Bütün yarışları kazanacak bir aracımız var şuan. Bence bu dubleden daha önemli bir nokta. 3 farklı pistte kazandık.

  5. hamiye yetişemezdim demesine takıldım ben aslında pitteki gereksiz zaman kaybı olmasa daha yakın olacaklardı ki pitten sonra button her tur hamiden hızlıydı kimi zaman 0,4 kimi zaman 0,04 ama genel olarak hızlıydı ben mi yanlış takip ettim acaba live timing den die düşünmeye başladım şimdi

  6. kerem kancevizoğlu  avatarı
    kerem kancevizoğlu

    BEYLER SİNGAPUR YAĞMURLU GÖSTERİYO 2 HAFTA SONRASI İÇİN

  7. Teşekkürler 🙂 Hayırlısı artık şampiyonluk yarışı kızıştı sorunsuz bir hafta sonu geçirmek çok çok kritik olacak singapurda kapışırız umarım 🙂

  8. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Monza zaferiniz hayırlı olsun tebrikler.İnşallah singapurda sorunsuz bir yarışta karşılaşırız.Alonso Hamilton ile zevkli seyirler izleriz.Bu sayılmaz.Araya sıralamadaki sorunlar girdi perez falan girdi olmadı böyle:):)

  9. Kısmet değilmiş 🙁 inşaallah kalan yarışlarda sorunsuz dubleli yarışları kazanırız.aracımız şuan yarış performansı olarak ve lastık kullanımı açısından rakiplerimizden 1 adım öndeyiz bunu çok iyi değerlendirmemiz lazım artık.

  10. Lewis -Hamilton avatarı
    Lewis -Hamilton

    Bencede iyi olurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir