Button Şampiyonluktan Vazgeçmiyor

yazar:

kategori:

Belçika’da kazandığı galibiyetle umutlanan Button, Monza’da yarış dışı kalmasıyla puan kazanamadı ve lider Fernando Alonso ile puan farkı 78’e yükseldi.

Button “Monza sonucu iyi olmadı ancak iyi bir yarışla kaç sıra yükselebileceğinizi gösterdi çünkü Lewis şampiyonada 2-3 kişiyi geçti. Bu da iyi bir hafta sonu geçirdiğinizde neler olabileceğini gösteriyor.”

“Sorun şu ki şu anda o tür sonuçları pek istikrarlı alamıyorum.” 

“Çok zor olacak ancak istikrarlı olursanız şampiyonluk için iyi şansa sahip olursunuz. Şu anda bir yarış iyi oluyor, bir yarış kötü. Bir yarışta 25 puan alıp diğerinde alamazsanız her şey karışıyor.” dedi.

 


Yorumlar

  1. takımın önersiyleriyle yarışcaksa bu adam bırak yarışmasın daha iyi . button a da yeni kanat daha mı iyi dedi takım da farklı kanat kullandılar ? 2 kanadı da kullandı fark ı hissedemedi(hissedemediyse eğer bundan sonra kendisine ben pilot um demesein bundan sonra) mi o yüzden mi 0,9 sn fark yiyince twit e sardı ben aslında yavaş değilim diye ağlamaya veletten daha beter ağlıo hami son günlerde

  2. kanadı seçmeden önce takıma sordular hangi kanat daha iyi diye takım eski kanadı önerdi o yüzden onu seçtiler. daha bunu bilmiyorsan cevap yazma.

  3. Abartma be Button kaç puan fark var. 78 puan farkı 7 yarışta kapatmak çok ama çok zor. Evet motive ol bu çok önemli ama ben Hamilton için bile zor derken sana hiç şans vermiyorum. İlk yarıda çok ama çok kötüydü performansın. Şansını orada kaybettin.

  4. "çünkü Lewis şampiyonada 2-3 kişiyi geçti" bunlarda futbolcular gibi ciddi zeka sorunu var. 2-3 kişiyi geçince şampiyon mu oluyorsun 1. ile kaç puan fark var insan!! kaç puan. mclaren bu yüzden şampiyon olamayacak 1-2 puanı önemsemeyip hep şampiyonluğu kaçırıyorlar bir de üstüne pilot saçmalıkları

  5. Enes  Demircioglu avatarı
    Enes Demircioglu

    Niye Vazgeçsin ya daha alınacak kaç puan var . Button'ın lastiklere yumuşak davranma ozellıgıyle sırtı yere gelmez derim ilk 3'te olacaktır

  6. bu içerikten şampiyonluktan vazgeçmediği nasıl çıkarılmış anlamış değilim spayı kaandıktan sonra bile şampiyonluk çok uzakta ama olabildiğince yukarda olmak istiyorum diyordu burdaki demecinde istikrarın önemine değinmiş sadece

  7. hami kendi isteğiyle eski kanadı seçti daha bunu bilmiyorsan sus konuşma

  8. belçikayı nasıl kazandı? takımın hamilton'a yanlış kanat vermesiyle. monza'da hamilton'un öylesine attığı turu bile geçemedi. bu seneki şampiyonluğu hamilton hakediyor. hiç olmasa kaç yıldır kattığı heyecan ile.

  9. Lewis -Hamilton avatarı
    Lewis -Hamilton

    Takım emri yaklaştı button .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir