Codemasters F1 2012'ye Son 10 Gün!

yazar:

kategori:

 

Codemasters’ın ‘Fifa’sı Formula 1, Yeni oyunu 2012 ile 10 gün sonra raflardaki yerini alıyor..Oyunda birçok yeni özellik olacak bunlardan İlki Şampiyonlar Modu.

 

Sırayla ilerleyeceğiniz Şampiyonlar modunda karşınıza Kimi Räikkönen, Lewis Hamilton, Jenson Button, Sebastian Vettel, Fernando Alonso ve son olarak Michael Schumacher çıkacak. Bu şampiyonları sırayla yenerek bir sonrakini açacaksınız ve ileleyerek farklı senaryolara tanıklık edeceksiniz.

 

5 Yıl süren uzun bir kariyer modu, Yeni ve gelişmiş efektlerle birlikte daha birçok yeniliği Codemasters’ F1 2012’de bulabileceğiz..Oyunun PC, Xbox 360 ve PS3 Platformları için Kesin çıkış tarihi 21 Eylül, Buda demek oluyorki 10 gün sonra oyuna kavuşacağız.

 

Codemasters f1 2012 ile Monza’da bir tura ne dersiniz ?

 

 

 

 


Yorumlar

“Codemasters F1 2012'ye Son 10 Gün!” için 45 yanıt

  1. ben redbullrenault17 beyler ekleyin takılırız bir akşam.

  2. ps3 e indirdim oynuyorum demoyu, genç sürücü muhabbetine williams'ta yarışıyorum daha ilk birkaç virajda hemen pitten geçme cezası ya da diskalifiye, komser kurulu taktı bana arkadaş 😀 ama beğendim oyunu

  3. Schumacher- avatarı

    Demoyu kurdum oynadım çok fazla tabiki araç ve pist seçeneği bulamıyorsun.
    Klavye ile oynayan biri olarak farkı yinede çok hissediyorum.
    Bugün hem 2010 hem 2011 hem 2012 demoyu denedim karşılaştırmak için 2012 hem grafik hem sürüş hissiyatı açısından çok gelişmiş.

    Demoda birkaç test ve 1 yarış seçeneği var Monzada genel olarak oyun iyi.

    Birde grafik motoru çok iyi çalışıyor düşük bir pc de denedim 1280*800 pixel 4xaa diğer ayarlar full kasmadı önceden zorlardı şimdi kasmadı gayet iyi optimizasyon var diyebilrim.

    Sabırsızlıkla bekliyorum hemen sezonları bitirmeye başlayacağım

  4. Simulasyon hastası olarak şüpheyle baktığım bir oyun, codemasters f1 2011'e 10/4 veririm, bakalım bu nasıl olacak.

  5. orjinaline verecek paramız yok.hep çakma.bizim bi cd ci var gıt biliyor biraz.daha f1 2011 gelmemiş ben oynayamadım daha f1 2011 i ee şimdi 2012 çıktı arkadaş

  6. Beyler ben demoyu kurdum açıyorum fakat bastıktan sonra ekran kararıyor bekliyorum ve oyundan atıyor çözümünü bilen varmı acaba sistemim yetiyor ve win7 x64

  7. Bir de bu var, RaceRoom Racing Experience. Tek bir pist ve tek bir araç var şimdilik, gerisi de gelecek. SimBin'in son teknolojisi. Zamana karşı sürüp diğerleriyle karşılaştırıyorsunuz.

    İyi sayılabilecek bir tur attım 30-40 tur alıştıktan sonra, ama hala en iyiden 2.5 sn kadar gerideyim, ne iş anlamadım 😀

  8. Dostum Sancak538 ekleyebilirsin 😉

  9. http://www.youtube.com/watch?v=l4r3pcgAV_g

    video henüz Beta'dan.
    Bu bana daha gerçekçi geldi 🙂 Shift i tasarlayan elemanlar yapmış.

  10. marc marquez avatarı

    gerçek bir f1 aracı sürüşü hissine nasıl kapılabileceğiz merak ettim

    kaçımız f1 aracı sürme deneyimi yaşadık ki de , oyundakinin gerçekçiliğini tartabilelim ?

    (iş bu entry geyik amaçlı yazılmıştır)

  11. İndirir görürüz bakalım. Yıllardır beni şaşırtmayı becerememiş olan codemasters bakalım bu kez yapabilecek mi 🙂

  12. Enes  Demircioglu avatarı
    Enes Demircioglu

    F1 2011 'de "Ascari" Virajı çok daha keskindi

  13. Demo çıktı şu an steamda mevcut sabah 6 da anca çıktı.

  14. Aynen sabahtan beri steamde takılı kaldım hala yok :S

  15. PC demo bugün çıkmayacakmıydı?

  16. Lovely_F2008  avatarı

    Genel olarak 2011 den çok daha iyi ama ilk sektör sonundaki şikanı geçişi bana yine gerçekçi gözükmedi . Bir de son sektörde sanırım sondan 2. virajda suni çime çıkıyor ve yol tutuş biraz artıyor , tam tersi olması lazımken . Zaten neydi o 2010 2011 de kum havuzları , 400 le girsen yine duruyodu araç 🙂 Son olarak lastik şeklini gerçektekine benzetemiyolar mı bana mı öyle geliyor ?

  17. Yusuf  Hitay avatarı

    nereden anladın?

    ekran kartının tam modelini yazarsan, ne kadarına yetip yetemeyeceğine dair bir fikir oluşturabiliriz.

  18. Yeter dostum merak etme.

  19. arkadaşlar bu oyun için i5 işlemci 4 gb ram 1 gb ekran kartı yeterli olur mu? biri bana bilgi verirse sevinirim

  20. arkadaşlar bu oyun için i5 işlemci 4 gb ram 1 gb ekran kartı yeterli olur mu? biri bana bilgi verirse sevinirim

  21. EFSANE_SUMI_AYRTON ... avatarı
    EFSANE_SUMI_AYRTON …

    Varsa ps3 de online kapışcak psn adresimi veriyim :)) arkadaşlar burda kaç kere yazdım f1 2011 de turk arklarla ps3 de onlıne sezon yapıyoruz % 10 dan yarışlar 2,5 saat suruyor,akşamları gelin sizlerde katılın dedim ps3 olanlara ama hiç ses çıkmadı..Artık f1 2012 yi bekliyoruz tüm arklarla,demoda psn ye bugun saat 7 de düşücek diyorlardı indireyim oyunla ilgili yorumumu yazarım..Bu arada keşke TRF1 sitesi söyle ps3 de online turnuvalar düzenlese acayip keyifli olurdu..

  22. bunu yorum olarak yazdigimi sandim ama sana cevap olarak gelmis.. onun disinda milleti takma kafaya arada gel…

  23. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Bir izleyin derim…

  24. benim icin en onemli tarafi raikkonen in oyunda adinin gecmesi…

  25. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    hiiiç bekleme Valve amerika'da olduğu için ingiltere ile olan saat farkından dolayı akşam üstü geliyor..bende bekliyorum tahmini 5 PM UK TİME ile gelecekmiş 50 dakka sonra geliyor oyun fizikler çok gelişmiş gibi özelliklede kurudan ıslağa geçreken YDT'de izledim araç kontralar falan veriyo hızlanmada çok gerçekçi gibi

  26. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    hiiiç bekleme Valve amerika'da olduğu için ingiltere ile olan saat farkından dolayı akşam üstü geliyor..bende bekliyorum tahmini 5 PM UK TİME ile gelecekmiş 50 dakka sonra geliyor oyun fizikler çok gelişmiş gibi özelliklede kurudan ıslağa geçreken YDT'de izledim araç kontralar falan veriyo hızlanmada çok gerçekçi gibi

  27. Grafikler bakımından en iyi F1 oyunu ama sürüş fiziği bakımından bırakın rF'yi,F1CH'ye bile yaklaşamaz.Kırmızı bayrak,güvenlik aracı gibi gerçekçi özellikleri artıları ancak gerçek bir formula 1 aracı sürüyormuş hissine kapılamıyorsunuz.

  28. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    sen kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin! isteyen oynar istemeyen oynamaz!

  29. Yarın Playstation Store'da demo versiyonu yayınlanacak. sanmıyorum ama olur da 00:00 dan sonra çıkarsa diye pusuya yattım.

  30. Lovely_F2008  avatarı

    Araçüstü görüntüye göre konuşursam ; direksiyon tepkileri daha canlı ve daha gerçekçi olmuş gibi gözüküyor ancak aracın yolu tutuşu hala çok suni . Çoğu yerde araç inanılmaz tutuyo yolu , şikanları geçişi pek gerçekçi değil , şikan çıkışlarında hızlanmak çok kolay gibi … Şu anda hala en iyisi rfactor gibi duruyor .

  31. codemasters resmen goz boyuyor. surus biraz iyi. ancak grafik disinda bir sey yok. bir suru mantiksal hatanin yaninda teknik hatalar da var.

    daha eski oyunlarda da vardi. ancak o kadar goze batmiyordu cunku zamanina gore iyilerdir, beklentimiz dusuktu.

    ea games'in nfs serisi gibi. bir suru guzel ozellik cikariliyor, yerine sacma sapan, ise yaramaz ozellik konuluyor.

    koy kardesim formasyon turu, safety car bastan. arac gelisimi secenegi olsun. kariyer kismini gelistir. ama yok. biraz blur, biraz efekt tamamdir.

    codemasters'in bir suru guzel oyunu var ama is official oyun yapmaya gelince beceremiyor kusura bakmayin. pek bilinmez ama tek sevdigim official oyunu indy vardi odur. cmr serisi iyidir ama simulasyona pek yakin degildir.

    ayrica gercek grafikleri koymak cok da zor olmasa gerek. gaz-fren, g-force, tv grafikleri vs.

    ama codemasters bunu yapmiyor.

    acik soyleyeyim pc'de de ps3'te de oynadim hemen sikildim.

    gider direksiyon ile lfs'nin demosunu oynuyorum daha fazla zevk aliyorum.

    bu arada bu sitedeki son yorumumdur.

    diger faaliyetlerim devam edecektir sitede arka planda ama bazi arkadaslarin seviyesiz yorumlarinin yaninda bana bir sekilde mail adresimden, facebook'tan ulasip kufurler edilmesi de son noktaydi. kendinize iyi bakin arkadaslar. iyi aksamlar.

  32. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Valla 4 gözle bekliyorum daha güzel gibi duruyor saat 7 de (türkiye saati ile) demo geliyor..Steam üzerinden indirebilecez..Demoda genç sürücü testi var Monza pisti var ve bi kaç şey daha var diye biliyorum.

  33. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Sanırım biraz yanlış anlamışsın, Oyunda gireceğin modu kendin seçiyorsun.Kariyer yapmak istersen ona girersin, Şampiyonlarla yarışmak istersen ona girersin..Eskiden Sadece Kariyer modu vardı şimdi Şampiyonlar modunu çıkarmışlar..

  34. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    hayır öyle birşey yok.

  35. sen benimsin avatarı

    bu ne saçma bir senaryodur ya? oyunu tasarlarken senaryo, grafik olarak daha çok gerçek hayata yaklaşmasını beklerken saçma sapan şeyler icat ediyorlar. arkadaş ben bu oyuna henüz yeni başlıyorum ve karşıma şampiyonlar çıkıyor. peki neden onları yenmek için. uln bu şampiyonlar zaten f1 in en iyileri ve en iyi araçlarla yarışıyorlar. ben bu şampiyonları daha henüz oyun başında yensem oyunu oynamama ne gerek varki zaten şampiyonları yenmişim. senaryo berbat yani.
    inşallah grafikler 2010 ve 2011 den daha iyi olurda bişeye benzer bari yoksa yine fıs bu oyun. baksanıza oyun daha çıkmadan senaryosunun berbat olduğunu gördük. bu oyunun neyini bekliyimki. sırf yeni sezon güncel araçlar pistler sürücüler vs. olduğu için alır oynarım.

  36. Düzeltme: RF nin yanına dahi gelemez.

  37. Bu oyun beni hiç heyecanlandırmıyor RF2'yi bekliyorum asıl bomba orda Codemasters'ın çıkardığı oyunların grafik dışında simülasyonla alakası yok.

  38. RF simulasyon, Bu oyun ile kıyası yanlış olur. Monzada 1. lesmo ya girerken lastikler yan gidiyor videoda, RF de o viraja anca öyle girebilirsin, ama nerden çıkılır bilmem. Tabiki efekt olarak RF den çok çok üstün bi oyun ve daha eğlenceli. Ama online de bu oyun RF nin yanına daha gelemez.

  39. yabanci bir siteden okudugum habere gore bu 2 modda iptal olmus. Sanirim bu modlar onumuzdeki sene cikacak…

  40. heyecanlandım 🙂

  41. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Şampiyonlar modu ve genç testleri moduyla bence daha güzel olacak..Tabi daha çok eksiği var oyunun.

  42. Fernando Alonso avatarı
    Fernando Alonso

    daha iyisi var mı bilmiyorum ama f1 c ve rf'den zevkli bence.

    fifa-pes-f1 sırayla çıkıyorlar 🙂 sonra fm de gelir

  43. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Sezonun ilk yarısının Oyundaki Versiyonu.

  44. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    isterse hiç çıkmasın yine grafikle göz boyamaya çalışılmış bir oyun gelecek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir