Lauda, Vettel'in Şampiyonluk Şansı Olduğunu Düşünmüyor

yazar:

kategori:

Son 2 senenin şampiyonu Sebastian Vettel, bu sene de şampiyon olmayı umuyor. Vettel şu anda lider Alonso’nun 39 puan gerisinde 4. sırada bulunuyor. Tarihte art arda 3 kez şampiyonluk kazanan 2 isim var: Fangio ve Schumacher.

Lauda “Kalite sorunları Vettel’in mücadeleden düşmesine neden oldu. Bir hata olur ancak o hemen tamir edilmeli ve tekrar yaşanmamalıdır.” 

“Teorik olarak şampiyona henüz kaybedilmiş değil ancak pratiğe bakarsak Alonso şampiyonluk yolunda ilerliyor. Ferrari çok istikrarlı.” dedi.

 


Yorumlar

  1. rocco junior avatarı

    Bu adam tahminleri ile batıranlardan.Biraz da düztabanlık var galiba 🙂

  2. tifoalo HRT avatarı

    *ben değil ''ve'' olacaktı

  3. tifoalo HRT avatarı

    lauda ben tarihin akışı:

    2010:Alonso ya hakaretler
    2011:Hamiltonu aşağılama
    2012:Vettel
    2013:sırada kim var?

    bunları bırakalım yıl 2010 lauda alonsoya hakaretler yağdırırken haklı diyen laudaya tapan zihniyet şimdi napacak?

  4. gündemde kalmak gibi bir niyeti yok adamin . zaten formula 1' sporununun ecclstone tarafindan atanmiş resmi yorumcusu ve bu sezonda spikeri oldu.

  5. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Ama bence yanlış yapıyor. Sen bir şampiyonsun öncedende olsa herkesin beğenisini toplamışsın. Bu yaşlarda biraz daha ağırbaşlı olmalı. Biraz daha otoriter bir tutum sergilemeli. Önceden neler başardığıda ortada. Şimdi bu yaşta çıkıpda bazı insanların en sevdiği pilot hakkında gereksiz bir yere olumsuz yorum yapman sadece Vettel fanlarını değil, diğer fanlarıda kızdırır. Bu adam her sene kendisine bir hedef tahtası seçiyor. O adama karşı yalan yanlış söylemlerde bulunuyor. Geçen senede Hamilton'a yaptı bunu. Önümüzde ki sene Raikkonen'e yapar inşallahda boyunun ölçüsünü alır bir şekilde artık.

  6. Boş konuşuyor tabi. Biri beni de çıkarıp gel yorum yap dese ne diyebilirim ki? Atıp tutmak gerekiyor. Adam teknikten anlamıyorsa puanlamaya bakıp, olaylara bakıp yorum yapacak mecbur. O da öyle hayatını kazanıyor işte.

  7. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Bu adamın bu açıklamalarına sinir oluyorum. Vettel'ide sevmem ama çok kesin konuşuyor ve boş konuşuyor. Geçen senede kafayı Hamilton'a takmıştı. Onunla uğraşıyordu. Bu sene bu şanslı kişi Vettel oldu. 😀 Galiba gündemde kalabilmek için böyle yersiz ve gereksiz açıklamalarda bulunuyor.
    Eski şampiyonların biraz daha ağır başlı otoriter olması gerekir diye düşünüyorum. Ama görünen o ki Lauda'da rant kavgası yapıyor. Gündemde kalabilmek için.

  8. red bull tıpkı 2010 da ki gibi dayanıklılık sorunları yaşamaya başladı
    alonso bu sene harika gidiyor çok istikrarlı
    yarış dışı kalmazsa şampiyonluğa rahat ulaşabilir
    hamilton ve kimi nin zorlaması gerekiyor
    bakalım kalan yarışlar bize ne gösterecek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir