Ferrari: "Perez Hazır Değil"

yazar:

kategori:

Sauber’le etkileyici sonuçlar almayı başaran Perez, 3 defa podyuma çıktı ancak podyum başarılarının dışında sadece 2 defa puan alabildi.

Montezemolo “Gelecek sene çok erken olur. Monza’da 2. olmasının ardından çok memnun kaldım çünkü genç sürücü olarak seçtiğimiz kişinin iyi olduğunu gösterdi.”

“O, Sauber ve Ferrari Akademisi sayesinde olgunlaşıyor.”

“Ferrari baskısı altında Ferrari’de genç bir sürücü olmak için daha fazla deneyime ihtiyacınız vardır.” dedi.

 


Yorumlar

  1. rocco junior avatarı

    Hazır hazır.Siz ne zaman hazır olacaksınız?Massa ile bu işin olmayacağını anladığınız zaman mı?Sezon içerisinde 2-3elle tutulur yarışı için mi Massa takımda tutulacak yine?Şu adam 20-30 puan daha pek ala toplayabilirdi.Markalarda 2.olmak bu kadar ihtimal dahilindeyken neden ısrarla daha iyi pilot aranmıyor ya da telafuz edilmiyor anlamıyorum.Perez bence hazır ve o koltuğu hakediyor arkadaş.Seneye yine her yarış adamın koltuğu,yerine geçecek için dedikodu çıkartmaktansa,can çekişmek ve her yarış Massayı uyarmaktansa al Perezi kurtul.Daha ne yapsın ki anlamadım!

  2. yok olur mu öyle Alonso daha iyi gözüksün diye 24. yapıyorlar aracı 😀 aslında gerçekler söylediklerin kadar basit, iyi 2. pilot dediğin takım arkadaşının direk arkasında bitirir, öndeyken yol verir falan. Zamanında Barrichello'nun Schumacher'i bazı yarışlarda zorladığına şahit oluyorduk, massa'da o da yok… bence 2. pilot olabilecek bir performansı bile yok… son zamanlarda biraz toparlandı ama o da kendisini kurtarır mı yada bu performansı devam eder mi tartışılır

  3. carlos slim bakalım perez hakkında ne düşünüyor ne istiyor belkide mc larende yarışmasını istiyor.sauber şu an bu kadar güçlüyse bu carlos slim sayesinde takıma sponsor kazandıran ciddi mali destek veren ve perez in sauberde yarışmasını sağlayan yalnızca carlos slim dir.di monte değil.carlos slim olmasa sauberin sponsoru bile yoktu bembeyaz bir arabaydı adam isterse 71 milyar $ serveti konuşturup takım bile kurar yada satın alır rbr gibi.böyle bir adam vatandaşı genç yetenek perez i sana harcatırmı.ya şartını kabul ettirir her 2 pilotda eşit şartlarda yarışır diye yada sana 2.pilot yapmaz bu kadar yatırım yapmışken.bana mantıklı gelen bu arkadaş.

  4. Helal olsun sana, Her seferinde bu yazdıklarını yazasım geliyor,ama düşünüyorum f1 fanları bunu anlayamayacak kadar dar görüşlü olamazlar diye vazgeçiyorum

  5. David Jones avatarı

    Ya millet saçmalıyosunuz. Her takım gibi Ferraride takımlar şampiyonluğunu kazanmak istiyor. Bu da tek bir pilotla olmaz. Sezonun ilk yarısına baktığınızda Alonzo podyum için mücadele ederken massa 10 ile 15. sıra arasında takılıyodu. Hadi Ferrari Alonzoyu kayırıyo diyem. Ya kardeşim o zaman Alonzo podyum için mücadele ettirirler. Massayıda 5,6,7 gibi sıralarda yarışmasını isterler. Ferrari massayı 2. pilot yapsa bile puan barajının dışındada kalmasını istemez. Massa iyi sonuç galibiyet podyum vs alamıyosa suç Ferraride değil kendinde bunu sizde gayet iyi biliyonuz

  6. Montezemelo cok sevdigim bir adamsin ama fazla politika yapmaya basladin.. Ne demek hazir degil, buna varsa 4-5 yasinda ki torununu bile inandiramazsin..

  7. 2012: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2012: A McLaren Odyssey (spa2000)

    7

  8. Adam hazır değil ama Ferraride yarışmaya değil. İkinci pilotluğa hazır değil. Sonuçta Ferrari sıtandartları ortada. Massa yarıştığına göre herkes yarışabilir orda.

    Adam bu kadar çok yarışma iç güdüsüyle pistte mücadele ediyorken Alonso nun yanında ezilmeye hazır değildir tabi.

  9. Massa hadi iyisin yine yırttın paçayı.

  10. 2012: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2012: A McLaren Odyssey (spa2000)

    Perez dua etsin, diaz şampiyonluğu 2 puan ile kaybetmesin.
    o zaman kendisine hediye ettiği ve avantadan kazandırdığı 8 puanında bir önemi kalmaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir