McLaren, Hamilton Ayrılırsa Yerine Kimi Getirmeli?

yazar:

kategori:

Yorumlar

  1. Bu Button takıntını anlamadım. Duyan da Mclairendeki bütün olumsuzlukların nedenini Button zanneder. Kimsenin bir yere gittiği de yok ayrıca.. giderse de kendi yaptığı saçmalıklar yüzünden gidecek Ham.

  2. Fernando Alonso Diaz Sanches Manches avatarı
    Fernando Alonso Diaz Sanches Manches

    Kardeş ağzına sağlık, sırf siteye şu yorumlarını okumak için giriyorum. Seni yazar olarak alsalar ya.

  3. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    2006 mc laren ini hatırlayan varmı.kimiyi tutanların %90 ı sırf o aractan kurtulacagına sevındıgı ıcın ferrarıye gıtmesınede bır nebze sevınmıstı.

    kimi nin bıraktıgı o mc laren 2007 de hıc yolda kalmayan acık ara ferarrıden hızlı,ıkı pılotunu bırden son yarısa kadar sampıyonluk ıhtılamallerının en ustunde tutan bır tank yapmıstı.bereket kımı son yarısta sampıyonlugu aldıda rahat bır nefes aldık.keza mc laren sonrasındada oyle saglam ve hızlı araclar yapı.degısen kuralların etkısıde vardır elbette ama kimi mc larene donerse coldekı bedevi misali olmazsa bende bırsey bılmıyorum.

    kımıde oyle sans varkı mc larene gectıgı an 2006 aracı gıbı bır arac bulur altında ve herdaım yanlıs zamanda yanlıs yerde olmanın bahtısılıgını yasar.herkeste cıkar o en ıyı pılottur bu enıyı pılottur dıye mangalda kul bırakmaz.

    bır kımıcı olarak istiyorum ama ıstemıyorum

  4. cevabım kimi ama kimi'nin lotustan ayrılıp mclearen'e gitmesini istediğim için bu cevabı vermedim. kimi dedim çünkü mevcut alternatifler içinde mclearen koltuğunu en iyi dolduracak kişinin o olduğunu düşündüğüm için.

  5. McLaren bu listedeki Raikkonen dışında birini takıma getirirse sonu kötü olacak bir maceraya adım atmış olur, delilik eder ve çok pişman olur.

    Bu kadar formda bir Raikkonen, altında hızlı araç olduğunda ortalığı yıkan Raikkonen (gerçi bu sene her türlü 1 numara olduğunu ispatladı), McLaren ile Formula 1'i kasıp kavurur.

  6. Perez daha mantıklı olur. Hem Ferrari veya RedBull gibi hızlı bir araçla bize karşı tehdit olmaması açısından hem de yaşı genç ve potansiyeli olan bir pilot.

  7. Disiplinle başarıyı karıştırdın sen dostum.Sen başarılı pitstop ve takım çalışmasından bahsediyorsun.Ben pilotlara konulan yasaklardan bahsediyorum.McLaren pilotlar açısından biraz fazla sıkıcı gelebilir özellikle Kimi gibi relax adamlara 🙂

  8. fatih kılıç avatarı
    fatih kılıç

    Kimi getirmeli :))))

  9. kamui ftw dawn avatarı
    kamui ftw dawn

    duygusal davranmamak lazim, kimi gelmemeli bence mclaren'a, rosberg hamilton takasi dusunulebilir aslinda.

  10. kimi den başkası gelirse hakkımı helal etmem d:)

  11. Disiplin Abidesi? o kural Ron Amca işin başındayken vardı. Şimdilerde takımdaki herkes rahat ve başıboş. Ron Dennis takımın içinde olsa da iktidarda olmaması büyük eksiklik. Martin birçok yönden iyi ama Hamilton'u iyi yönetemiyor ve onun bu eksikliği de Hamilton'daki form düşüklüğüne işaret ediyor. Mclaren 2009 sezonuyla birlikle en hızlı araç olamadı belki ama asla en disiplinli de olmadı. Hatta şu an Ferrari bile daha ciddi bir yapılanmaya sahip bence çünkü disiplin kusursuzluğu getirir ve bu sezon araç hariç en disiplinli takım Ferrari pit-strateji vs. umarız eski günlerine döner. Kimi Mclaren den ayrılsa da pilot olarak Kimi'yi takım olaraksa Mclaren'i destekledim-desteklerim her zaman.

  12. schumi olsaydi listede keske ..mclaren e gecse hala hizlimi gormek isterdim…

  13. Oylar Kimiye 😀

  14. Ben de Kimi dedim ama çok inanarak değil, bakıyorum ki ezici çoğunluk da aynı ismi işaretlemiş. Bu bir temenninin ötesine geçmez maalesef, bence gerçekleşme şansı son derece düşük. Sezon sonu Lotus' la şampiyon olabilecek veya en azından sezonu ilk üçte tamamlayabilecek bir Kimi' nin Lotus' tan ayrılacağını hiç zannetmiyorum. McLaren Kimi' yi tekrar kendi koltuğuna oturtabilmek için belki de her yolu deniyordur zaten şu anda, tek şansları Lotus' ta herşeyin terse dönmesi, bundan sonraki yarışlarda podyum dışında kalması ve sezonun kalan kısmının Kimi için bir kabusa dönmesi. Belki o zaman Kimi McLaren yolunu tutar, aksi taktirde şansları yok. Bu kadar gürültüye rağmen zaten Hamilton takımda kalacaktır, F1' ın şu andaki dengeleri ona pek açık kapı bırakmıyor bence, konuşulan bu kadar çok şey birer spekülasyondan ibaret kalacak…

  15. Kimi'yi Getirmeli.

  16. McLaren taraftarlarının % 85-90'ı Lewis takımdan ayrılırsa Kimiyi görmek isteyecektir.Çünkü kendisine sempatimiz her zaman mevcuttur.Yalnız Kiminin disiplin abidesi McLarene dönmek istemesi biraz zor gibi.Relax adam çünkü 🙂 Ayrıca Lewis takımdan ayrılırsa McLaren taraftarları karalar bağlamaz.Bizim için önemli olan takımdır.Pilotumuzuda destekleriz tabi kim olursa olsun.

  17. 2012: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2012: A McLaren Odyssey (spa2000)

    xtrabit racing, yeter ki haber yapsınlar.
    Şaka maka ne olursa.

  18. onu ancak f1le alakası olmayan tgrt spor milliyet falan yapar 😀 geçen mizah başlığından ciddi ciddi haber yapmışlardı 😀

  19. Şimdi yabancı bir site bu başlığı görüp "Mclaren Hamilton'un yerine Kimi'yi getirecek" diye haber yapabilir 🙂

  20. [xtrabit] [isim yazmamış] 🙂

  21. 2012: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2012: A McLaren Odyssey (spa2000)

    Haber başlığı bir spoiler zaten.

    McLaren, Hamilton Ayrılırsa Yerine Kimi'yi Getirmeli.

  22. Yorumumda bu minvalde zaten. İsteyen istediği yere gitsin ama gitmeyeceğim diyerek gitmesin.

  23. Kimi bu takımda bir şampiyonluk alsa da gönlümüzdeki bir eksiklikte kapansa..

  24. kimi raikkonen avatarı
    kimi raikkonen

    sonuc itibariyle o yil herkes kartlarini oynadi ne Kimi Mclaren'in Alonsoyla anlastigini biliyordu,ne de Mclaren Kimi'nin Ferrari ile anlastigini.Kimi'ye verdikleri araclar ortadaydi,dayaniklilik sorunlari yuzunden hem Kimi hem Mclaren kaybetti ama Kimi'nin en zevkli yarislarini Mclaren'de izledim 🙂

  25. Bilmiyorum aynı Kimi'den mi bahsediyoruz ama ben o zaman Kimi'nin bu tip demeçlerini hatırlıyorum. Ron'un da ona kalması yönünde telkinde bulunduğunu biliyorum. Lewis'in yarışacağı 2006'dan belli değildi sadece GP2 formu ve takımla olan bağı nedeniyle Montoya da ayrılınca bu yönde haberler yapıldı.

  26. raikonen zamanında Norbet amcaya defalarca hiçbiryere gitmiyorum demiştir. Haug kimi ile defalarca konuştuklarını ama başka bir takıma gitme gibi bir durumun olmadığını söylemiştir daha sonra kimi ile ferrarinin aylar öncesinden anlaştığı ortaya çıkmıştır. tabi birçok insan gibi Haug şoke oldu.

  27. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Raikkonen dediğin gibi kalıcağım demeçleri veren bir pilot değil. Ki kalmak istese bile kalamazdı. Ron Dennis Alonso'yu zaten takıma katmıştı. Hamilton'ın 2007'de yarışacağı 2006'dan belliydi. Ee Raikkonen gibi bir pilot test pilotumu olsaydı Mclaren'den ayrılmamak için ? Oda önünde ki seçeneklere bakarak Ferrari kararına vardı. Ve doğru bir karardı ki bunuda sezon sonu kazandığı şampiyonlukla ispatladı. Ya neyin ne olduğunu bilmiyorsun, yada Raikkonen'i beğenmemek için bir mazaret arıyorsun. Ha senin o adamı beğenmemen çokda önemli değil, sonuçta kendini ispatlamış bir sürücü Raikkonen.

  28. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Cevap sorunun içinde zaten..

  29. Alınmadım beğenmeme sebebim Kimi'nin sürekli ayrılmayacağına yönelik demeç vermesiydi. Yoksa adam profesyonel istediği takımda yarışabilir. Lewis de istediği yere gidebilir ama giderken kalacakmış gibi demeç vermeden gitsin…

  30. Di Resta diyorum. Hülkenberg de olabilir. Raikkonen'i getireceklerini sanmıyorum.

  31. Sizden ayrılma şeklini neden beğenmediğini anlamadım doğrusu, Kimi'den habersiz Alonso'yla 2007 için anlaşan Ron Dennis'in ta kendisiydi. Kimi için geriye akıllıca olanı yapıp, Hamilton'un durumuna düşmemesi ve takibindeki sene dünya şampiyonluğunu kazanacağı ferrariye geçmek kaldı. Burada alınacak bi durum yok, no offense 🙂

  32. kimi raikkonen avatarı
    kimi raikkonen

    Paul di resta'yi alacaklarini dusunuyorum(sonucta Ingiliz Milli Takimi :)) Eskisi kadar olmasa da dayaniklilik sorunlari var Mclaren'in Kimi bu yuzden ayrilmisti geri donmesi de bir o kadar anlamsiz geliyor bana

  33. Listedekiler arasında en mantıklısı Kimi gibi duruyor Fakat kendisini sevmeme rağmen (bizden ayrılma şeklini beğenmediğim için) geri dönmesini çok istemiyorum…

  34. mc laren erken davranıp button la anlaşma imzalamış olmasaydı hemde yüksek ücretle bekleyip bu sezon perez le anlaşabilirdi böylece ham ın yerine kim gelirse gelsin çok genç ve iyi bir pilota sahip olurdu perez gibi veyahut yine button la anlaşmayıp kimi nin performansını görüp onunla anlaşabilirlerdi lrgp patronu lopez zaten pilotlarımız gitmek isterse zorluk çıkarmayız demişti.yani mc laren in cebinde şu an 1 tane üst düzey bir pilot olurdu ham gitsede yerine getirecekleri pilot hakkında çok zorlanmazlardı ve seçenekleri fazla olurdu.mc laren button la anlaşma konusunda acele etti ve fırsatların bazılarını kaçırdı.bu saatten sonrada ham giderse yerine onun kadar hızlı tecrübeli ve rüştünü ispatlamış bir pilotu getirmeli risk almamalı zira button zaten süper bir pilot değil.yani kimi ile anlaşmak en mantıklı olanı perez çok genç hızlı ama kapalı kutu ve tecrübe eksikliğide var.ama kimi olmazsa kesinlikle perez i almalı bence

  35. listede schumi de olsa iyi olurmus, acikcasi schumi yi mclaren de gormek isterdim. basarili olur olmaz bilemem ama ilginc olabilir =)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir