Hamilton: "McLaren'da Mutluyum"

yazar:

kategori:

 

McLaren ile anlaşması bu sezon sonunda bitecek olan İngiliz pilotun Mercedes’e geçebileceği söyleniyordu ama Hamilton, bu tip haberleri “saçmalık” olarak nitelemişti.

Hindistan’da konuşan Hamilton, Woking kökenli takımla mutlu olduğunu ifade etti.

Hamilton: “Mercedes’e geçeceğim yönünde bazı söylentiler var ama ben McLaren’da mutluyum”

“Harika bir aracımız var ve zirvedeki takımlara meydan okuyacak konumdayız. Şampiyonluğu kazanmak için kesinlikle şansımız var”

Bir sponsor etkinliği nedeniyle ülkede bulunan Hamilton, geleceği için karar vermede aceleci davranmayacağını ifade etti.

Hamilton: “Henüz herhangi bir takıma bağlanmadım.”

“İlk şampiyonluğumu McLaren ile kazandım ve takımın arka planı, insanları ve ortamı beni memnun ediyor.”

 

 


Yorumlar

  1. akşam ve yağmur = kırmızı bayrak.. o kadar çok yansıma olacak ki! adamlar üç beş damla yağmurda durdurun diye feryat figan bağırıyorlar bi de gece olunca..

  2. reklam kokan hareketler bunlar.

    sonuç belli.

  3. adam o kadar blof yapti, yemedi McLaren =]]]

  4. adamın biride ben burada mutluyum demişti yediği önünde yemediği arkasında idi ama bir baktık transfer olmuş la rahatmı tepti dedim :tamamen duygusal kanka dedi :))

  5. Hamilton Mercedese geçsin ilk iki ayda verem olmazsa hiçbir şey bilmiyorum 🙂
    Herkes Schumi gibi sabırlı olamaz, hele Hamilton hiç olamaz.

  6. hamilton mc larende mutlu olduğunu söylemiş dışardan da öyle görünüyor ben zaten ayrılacağına hiç ihtimal vermemiştim bu takımda daha çok şampiyonluklar yaşar

  7. şunu unutmayalım hamiltonu hamilton yapan mclarendir.

    hamiltonu hamilton yapan yeteneğidir 13 yaşında mclaren aldı falan filan diyorlar hamilton'un yeteneği olmasa, mclaren kendi çıkarlarını düşünmese hamiltonu almazdı, hamilton yeteneğiyle doğdu o yeteneği ona mclaren kazandırmadı. mclaren olmasa başka bi takımla başka sponsorlarla F1e gelecekti.

    sanki mclaren gitmiş hiç ümit vadetmeyen lewisi takıma almış yardım etmiş gibi konuşuyorsunuz. mclaren lewisin hızını gördü kendi çıkarı için takıma kazandırdı ve işlerine de yaradı. hiçbi takım bir pilotu hayrına almaz yeteneği vardır pilotun yararlanmak için alır.

  8. ahaha mercedeste yan çizdi herhalde şimdi mclaren e peşkeş çekio hami

  9. "Su çok güzel, gelsenize" gibi de olmuş 🙂

  10. gel üye ol, üye olunca onay bekleme yok

    Reklam gibi olmuş 🙂 Hemen üye ol iphone kazanma şansını yakala! *

  11. üyeydim bir zamanlar 🙂

  12. isim filan yazmamışsındır muhtemelen. gel üye ol, üye olunca onay bekleme yok 😉

  13. [xtrabit] [isim yazmamış] hamiltonu hamilton yapan yeteneğidir 13 yaşında mclaren aldı falan filan diyorlar hamilton'un yeteneği olmasa, mclaren kendi çıkarlarını düşünmese hamiltonu almazdı, hamilton yeteneğiyle doğdu o yeteneği ona mclaren kazandırmadı. mclaren olmasa başka bi takımla başka sponsorlarla F1e gelecekti.

    sanki mclaren gitmiş hiç ümit vadetmeyen lewisi takıma almış yardım etmiş gibi konuşuyorsunuz. mclaren lewisin hızını gördü kendi çıkarı için takıma kazandırdı ve işlerine de yaradı. hiçbi takım bir pilotu hayrına almaz yeteneği vardır pilotun yararlanmak için alır.

  14. hamilton gayette gönderilir.ben bu aralar şahsen ron dennis ten bir çıkış bekliyorum söz konusu mclaren ise ron her şeye karışabilir.ayrıca düşük ücretlere mclarende yarışabilecek yetenekli isimler varken hamilton olmazsa olmazda değildir, gerekirse gönderilir .şunu unutmayalım hamiltonu hamilton yapan mclarendir.

  15. Bu senede akşam yağmayacağı anlamına gelmezki bu hem ayrıca singapur pisti yagmur yağdıktan sonra zor kuruyan bir pist

  16. sana cevap yazmıştım ama onaylamadılar yazmayacam bidaha

  17. gunduz yagiyor hep.. aksam yagmiyor senelerdir… yani bosuna bekleme yagmur faan…

  18. [xtrabit] [isim yazmamış] pilotlar hızlı araç peşinde koşarlar evet ama takımlar da hızlı pilot peşinde koşarlar. hızlı pilotun olmadıktan sonra en hızlı aracı yapsan da zor BKZ: lotus, şimdi raikkonen fanları kızacak ama öyle napalım raikkonen daha yeni yeni açılmaya başladı. pilotlar en az ama en az diyorum, takımlar kadar değerlidir.

    bu sporun fanları hep önce pilot sonra takım fanı olmuşlardır mesela biri hamiltonu desteklediği için mclareni destekler hamilton mercedese geçince desteklenen mercedes ve hamilton olur yani fanlık bile takıma göre değil pilota göre hareket eder.

    kimin hangi takımla yarışacağına takımlar karar verir kısmı yoruma açık iyi bir pilot istediği takıma gidebilir, mesela bence hamilton 1 sene önceden belirtmek kaydıyla ben X takıma gitmek istiyorum dese, (ferrariyi saymıyorum 2 tane iyi pilotu birden takımda tutmuyorlar) o takımın kapıları sonuna kadar açılır çünkü hamilton iyi pilottur fark yaratan pilottur ve gideceği yere karar verebilir. aynı şey alonso için de geçerli kendini kanıtladığı için takımlar pilotun araçtan maximumu çıkarabileceğinden emindir ve böyle pilotları hangi takımı isteserse oraya giderler.

  19. Lovely_F2008  avatarı

    haha :)) çark etmiş Lewis 🙂

  20. Pilotlar şampiyonası daha revaçta, haklısın. Ama kimin hangi takımda yarışacağına takımlar karar verir. Pilotlar hızlı araç peşinde koşarlar.

    Halk önünde pek bilinmez ama takımlardır önemli olan. Senna Mclarende mutluyken ne oldu da Williams'a geçmek istedi? Bütün pilotlar niçin Mclaren veya Ferrari'ye kapağı atmaya çalışıyor?

  21. Singapurda cuma cumartesi pazarın yağmurlu olma ihtimali war

  22. esas olan pilottur ilgi duyulanlar pilotlardır. f1'i f1 yapan pilotlardır. pilotlar şampiyonluklarıyla hatırlanır takımlar değil. zaten bu yüzden pilotlar şampiyonası daha prestijlidir. madem öyle hepsi araç yapsın bilgisayar sistemleri sürsün araçları bakalım tek kişi f1 izleyecek mi?

    maaşlı şoförler mi 😀 schumacher, senna, hamilton, alonso bunlar maaşlı şoförler yani, çık sor bakalım sokakta kaç kişi senna ve schumacheri tanıyor, ve kaç kişi Formula1 desen biliyor? senna ve schumiyi tanıyanlar f1'i bilenlerden fazladır.

  23. Hamiltonun ne yaptığı değil, Schuminin kalıp kalmayacağıyla ilgileniyorum. Umarım Schumi ile 1+1 anlaşma haberşnş Sşbgapur yada Japonyadan sonra duyarız.
    Hamilton isterse Saubere geçsin umurumda değil.
    Ancak etik olarak seni yetiştiren, kariyerinin temelini oluşltıran ve şampiyon olmanı sağlayan bir araç veren takıma vefa borcu olarak zor zamanlarında da yanında olmak gerekir.
    Tabi Vefa biz Türklere özgü bir duygu olabilir.

  24. Hamilton iyi pilot, ama faydasından fazla zararı olacaksa, şirketin değerlerine ve politikalarına ters düşecekse gönderilir. Esas olan takımdır, pilot değil. Onlar maaşlı şöförler.

  25. hamilton ancak mclaren'in sunduğu anlaşmayı kabul etmezse gider buna da hamilton gönderdildi denmez anlaşmayı kabul etmedi gitti denir. gönderildi denmesi takımın anlaşma sunmayıp pilotu istemediği zaman kullanılır.

  26. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Hamilton saçmalıyor. Mutluysan at imzanı sende kurtul bizde kurtulalım bu asparagas haberlerden.

  27. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Mclaren hamilton'u gonderebilir. Bu sekilde de tabir edilebilir. Kimler gonderilmedi ki?

  28. Hamilton başka takıma gidecek kadar salak değil. Kendisi de biliyor daha iyi bir alternatifinin olmadığını, ayak yapıyordu sadece…

  29. yada mercedes schumiyle gercekten anlasti lewis te telafi turlari atiyor olabilir…

  30. hamilton mclarenden gönderildi diye bir tabir yok f1 de 😉 ancak hamilton mclarenden ayrıldı olur. her hamilton haberinin altına mclaren hamilton'u gönderir falan yazıyosun sanki elinin tersiyle itebileceğin kıytırık bir pilottan bahsediyormuş gibi. mclaren hamiltonu göndermeyi göze alamaz. kaybı sadece hamilton'un takımdan ayrılması degil, başka takıma geçip onlara karşı yarışması yani 2x kayıp olur. defalarca da söylediler hamilton'un kalmasını istiyoruz diye.

  31. Yakın zamanda Hamilton'ın XIX ile anlaşmasını feshettiğini okuyabiliriz. Bu işin bir yönü.

    Diğer yönü ise, Hamilton Mclaren'den gönderilecek haberini okumamız da uzak olmamalı.

  32. Attan inip eşeğe binmenin mantıksızlığını kendisi de anlamış bulunuyor böylece 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir