Kubica, F1'e Dönüş Mücadelesinden Vazgeçmiyor

yazar:

kategori:

2011 şubat ayında geçirdiği ralli kazasından sonra ilk defa geçtiğimiz haftalarda ralli mücadelesi ile yarışlara dönen Kubica’nın rehabilitasyon süreci devam ediyor.

İlk ralli mücadelesini kazanan Kubica, geçtiğimiz hafta sonu katıldığı rallide kaza yaparak ralliye erken veda etti. Kimileri bu kazanın ardından Kubica’nın artık bırakması gerektiğini söyledi.

Kubica ise “Tehlikeli sürmüyordum. Yol normalde olduğundan daha kirliydi. Şu an için rehabilitasyonum devam edecek. O süreçte gelecek için planlarım belli olacak.” 

“Şu anda ralli aracı sürebilecek durumdayım ancak tek koltuklu araç süremem.” 

“Şu anda pist üstünde araç kullanamayacak kadar sınırlamalarım var. Formula 1 aracından bahsetmiyorum, tek koltuklu araçlardan bahsediyorum.”

“Bu sınırların üzerinden gelebilecekmiyim bilmiyorum. Biraz şans gerekecek ve her şey bana bağlı değil. Kötü görünüyor olabilir ancak tükenmesi gereken en son şey umuttur. Ve inanmaktan zarar gelmez. Ben hâlâ inanıyorum ancak aynı zamanda gerçekçiyim.”

“Önümdeki yol uzun ve çok fazla çalışmam lazım. F1’e dönemezsem tamamen yıkılacak durumda değilim.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Lotus olmaz ama belkide seneye koba ya da Perez giderse Kubica F1'e Sauber ile dönüş yappabilir.

  2. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    "Şu anda pist üstünde araç kullanamayacak kadar sınırlamalarım var. Formula 1 aracından bahsetmiyorum, tek koltuklu araçlardan bahsediyorum."

    Bu Demeç Herşeyi Açıklıyor Aslında

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir