Mercedes'in Singapur Güncellemesi Onaylandı

yazar:

kategori:

Bir süredir büyük güncellemeler yapmayan ve aracının lastik kontrolü konusunda eksikliklerini gidermeye çalışan Mercedes, geçtiğimiz haftaki testlerde bu yeni güncellemelerine odaklandı.

Takım Singapur’da cuma günü hem yeni egzozu hem de DRS sistemini deneyecek. Takımın yeni egzozu kısa sürede kullanması beklenirken DRS sistemini kullanmasının biraz zaman alması bekleniyor.

Mercedes ayrıca yeni köpek balığı yüzgeci şeklinde motor kapağını da denemişti. Haberlere göre o tarz motor kapağı performans amaçlı değildi. FIA’nın taraftarlara sürücüyü daha iyi gösterme çalışmaları kapsamında yapılan bir yenilikti.

 


Yorumlar

  1. Henry Crazy avatarı

    Bence artık Mercedes Gp bu yıl için geç kaldı.Artık yeni sezon için tamamen odaklanıp Schumiye hak ettiği bir araç vermeleri lazım.Bir efsaneyi ne hale getirdiler!

  2. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Renault çekişte iyi ama Mercedes'i düzlüklerde geçemezler gibi geçen sene Schumacher iyiydi burda taki yarş dışı kalana dek..herkes burayı monaco'ya benzetiyor pist karakteristliği bakımından eğer öyle olursa mercedes galibiyet için yarışacaktır burda süper soft lastikleri kullanımımız iyi ve yeni egzoz'dan ümitliyim yarşın gece olması bence çok fazla birşeyi değiştirmicektir.belki bazı takımlarda lastik ısıtması sorunu olabilir ama Mercedes bu konuda iyileşti baya yin sabırsızlanıyorum sıralama ve yarış için

  3. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    oda aktif olacak Triple DRS olacak 😀 ama singapur'da kullanmıcaz lotus tarzı sistemi

  4. Bu güzel haber. Singapurda çekiş yavaş virajların çokluğu nedeniyle önemli.
    Gerçi geçen yıl mgp burda kötü değildi, bu yıl monacodada kötü değildi.
    Yarışın Akşam olması nedeniyle lastik aşınma sorununun bir nebze azalacağını ve yeni egsozla bu sıkıntınında bir nev-i çözüldüğünü düşünürsek, mekanik sorunda yaşanmazsa güzel bir yarış olabilir.

    Geçiş çok zor ama bence asıl stresi Alonso, Hamilton, Rai ve Vettel yaşayacaklar. İyi bir sıralama performansı gelirse MGP lerden onları yarışta geçmek zor olacaktır. Reno motorları bence burda zorlanacaklar yine.

  5. Bu lotus tarzı D-Drs sistemini mercedes araca uygularsa eğer, kendilerinde bulunan kanattaki D-Drs ne olacak bileniniz var mı?
    onu iptal mi edecekler yoksa oda mı aktif olarak kullanılacak?

  6. Yakup ERCAN avatarı

    Güncelleme varsa kesin ilk 10 dışındalar. Bunların güncellemesi Microsoft güncellemesi gibi oluyor. 🙂

  7. Ben de galibiyet…

  8. singapurda schumiden podyum bekliyorum…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir