Perez, Ferrari ve Mclaren Söylentilerinden Etkilenmemeye Çalışıyor

yazar:

kategori:

Adı Ferrari ile anılan Perez için, Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo’nun henüz deneyimsiz olduğunu söylemesinin ardından söylentiler azaldı ancak bu sefer Perez’in adı Mclaren’de Lewis Hamilton’un yerine anılıyor.

Perez “Bulunduğum konum itibariyle iyi sonuç aldığımda, puanlar ve podyumlar kazandığımda söylentiler başlıyor.”

“Ardından kötü bir yarış geçirdiğimizde söylenti olmuyor. Bu açıdan endişeli değilim. Gelecek 7 yarış için güçlü bir aracımız var. Bu yüzden iyi sonuçlar almayı umuyorum.”

“Çok fazla söylenti var. Daha önce Ferrari’ydi şimdi ise Mclaren. Bu yüzden iyi bir yarış çıkardığım zaman farklı bir takıma gönderiliyorum. En önemlisi iyi iş çıkarmaya devam etmek ve önümüzdeki yarışlarda potansiyelimizi kullanmak.” dedi.

Diret olarak bir başka takımın kendisine gelip gelinmediğinin sorulması üzerine Perez “Hayır…” dedii.

Montezemolo’nun sözleri için Perez “Fikirlerine saygım var. Pozisyonumu bilmeliyim ve muhtemelen o Ferrari sürücüsü olmak için daha fazlasına ihtiyacınız olduğunu söylemiştir.”

F1’de henüz 2. senem. Ancak üst düzey bir takımda iyi iş çıkarmaya, şampiyonluk mücadelesine hazır olduğumu hissediyorum. O açıdan hazırım.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Sergio adamsın adam geleceğin şampiyonu… 🙂

  2. rocco junior avatarı

    Schumi-Massa ikilisine bakalım.Schumi bıraktıktan sonra Massa şansını denedi.Toplam 2 sene bekledi gerçi ama 2007-2008de iki kez eline şans geçti.Perez seneye gelse 2013 oluyor ve Alonso 4 yıl daha yarışsa o tarihten sonra bence gayet iyi.

  3. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    2016'ya kadar imkansız. 😀

  4. :)) Bence massa iyi. Perez kariyerini daha iyi değerlendirebilir. Sence, Ferrari'ye gelip Massa'ya verilen 2008 şansı gibi bir şans gelmesini bekleyebilir mi?

  5. rocco junior avatarı

    Alın şu çocuğuuuu!!!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir