Cuma: Williams Pilotları

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, Cuma günü Kanada’ya iyi bir başlangıcın ardından rekabetçi bir hafta sonu için şansı olduğuna inanıyor.

Williams pilotu, öğleden sonraki antrenmanda en hızlı 8. isimdi ve hâlâ yapılacak işlerin olduğunu kabul etmesine rağmen Rosberg, işlerin iyi göründüğünü belirtti.

Rosberg: "Bugün bir çok ayar çalışması yaptık. Buradaki daha düşük downforce seviyesine alışmak biraz zaman alıyor. Gün boyunca mutlak bir gelişimle birlikte iyi bir yön bulduk. Lastikler üzerine de bazı iyi testler de yaptık, kesinlikle bir şeyler öğrendik. Bu yüzden hafta sonuna iyi bir başlangıç oldu"

"Nispeten rekabetçi göründük ama bu güece yapacak hâlâ işimiz var ve sıralamalar için yarın test edeceğimiz bazı ilginç şeylere de sahibiz. Genel olarak kendime güveniyorum"

Takım arkadaşı Kazuki Nakajima da günün çalışmalarından memnun.

Nakajima: "Bizim için bugünün, iyi bir gün olduğunu düşünüyorum. Burada geçen sene sürdüm; pisti öğrenmek için az zaman harcadım ve ayarlar üzerine daha fazla çalışma fırsatım oldu"

"Hafif ıslak hava şartlarıya bu sabah daha zordu ama sonrasında öğleden sonra, iyi bir seans geçirdik. Bu da bize, ayarlar ve daha anlamlı bir lastik uzlaşısı üzerine bir kaç şey daha denememize izin verdi."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir