Button: "Takım Arkadaşım Hakkındaki Haberler Beni Eğlendiriiyor"

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton’ın önümüzdeki sezon Mercedes’te yarışabileceği öne sürülüyor ve onun yerine de Sergio Perez’in de içinde bulunduğu bir dizi pilottan birinin gelebileceğini iddia ediliyor.

Ama bu karmaşanın içinde Button, ortalıkta geçen hikâyelerin kendisini eğlendirdiğini belirtti.

Button: “Bunun harika bir şey olduğunu düşünüyorum. Yapmayacağımızı söylesek de her gün gazeteleri ve internet sayfalarını okuyorum; çünkü okunacak çok şey var. Haberlerin ne kadarı doğru bilmiyorum. Yani sizin her zaman doğruları yazmadığınızı söylemiyorum; çok fazla ilginç şey var ama konu ile ilgili hiçbir kişiden açıklama gelmesi yeteri kadar eğlenceli bence. Evet veya hayır diyecek kişilerden açıklama yokken sizin (basının) bu kadar çok hikâye ile ortaya çıkmanız inanılmaz. Biliyorum; sizin durumunuz da zor”

“Ama bilmiyorum. Montezemolo’nun, (Perez’in) Ferrari ve aynı zamanda üst düzey bir takım için hazır olmadığını söylediğini biliyorsunuz. Bu yüzden gelecek sene nerede olduğunu bilemiyorum. Çok fazla laf var ve herkes için bu, sezonun heyecanlı parçası. Açıkçası ben gelecek sene nerede olduğumu biliyorum. İşler düzgün ama bütün bu dedikoduları okumak ilginç. Herkes için birçok tahmin var; hepsini de ilginç buluyorum”

İngiliz pilot ayrıca takım arkadaşının rekabetçi birisi olmasını istediğini ifade etti.

Button: “Evet (takım arkadaşımın kim olduğuna) dikkat ediyorum. Şahsen buraya, rekabetçi bir takım arkadaşım olmasını istediğim için geldim. Kendinizi gerçekten yargılamak her zaman eğlencelidir. Bir yarış hafta sonunda iyi bir gün geçirir ve bir dünya şampiyonu olan takım arkadaşınızın önünde yer alırsanız, bu çok şey ifade eder ve o andan gerçekten keyif alırsınız. Geride kalırsanız hayal kırıklığı yaratır ama sizden daha iyi bir iş çıkardığı gerçeğine saygı duyarsınız. Rekabetçi bir takım arkadaşına sahip olmak gerçekten güzel. Evet, benim için en önemli şey bu”

Bununla birlikte kendi tecrübelerine dayanarak Button, Hamilton’ın bütün bu söylentilerden etkilenmediğini ve işine yeterinde odaklanabildiğini düşünüyor.

Button: “Bu durumu çok severim. O durumda olmak çok heyecan vericidir. İnsanların size nerede yarışacağınızı sorması bence kötü bir şey değil. Sizinle birden fazla taraf ilgili ise, bu bir pilot için her zaman güzel bir şeydir.  Bu yüzden hayır; kariyerimde hiçbir zaman bunu sorun etmedim. Tek zor zaman belki de Williams ile BAR olayındaydı. Ama onun nedenleri farklıydı. Ama insanlar sizin nerede olacağınız hakkında konuşmasını önceden hiçbir zaman mesele olarak görmedim”


Yorumlar

  1. buda iyice ukala olmaya başladı yahu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir