Renault, Magnetti Marelli'den Vazgeçmiyor

yazar:

kategori:

İtalya’da Red Bull’un alternatör sorunları nedeniyle yarış dışı kalmasının ardından Red Bull’un sahibi Dietrich Mateschitz Renault’ya Magnetti Marelli’yi değiştirme çağrısında bulunmuştu.

Remi Taffin “Öncelikle Dietrich bizden bu yönde bir istekte bulunmadı. Eğer öyle bir şey söylendiyse bu onu bağlar ve bunu tartışabiliriz.”

“Ancak şu an için tabi ki Marelli’den ayrılmayı planlamıyoruz. Aslında tam tersi, tüm seçenekleri inceliyoruz, bunlardan birisi de Monza’da yaptığımız gibi mevcut tedarikçimizle sorunları çözmeye çalışıp yeni parçalar deniyoruz.”

“Marelli bizimle çok iyi çalışıyor ve Monza’dan beri Renault’un merkezi Viry’de çalışıyorlar. Oradalar ve bizimle alternatörler için çalışıyorlar.” dedi.

Magnetti Marelli’den Robert Dalla “O sözler beni şaşırttı ancak anlam veremediğim için yorum yapmak istemiyorum. Yaptığımız tüm analizler parçalarda sorun olmadığını gösteriyor.”

“Büyük ihtimalle maruz kaldığı olağan üstü mekanik baskı nedeniyle alternatörün sorun yaşadığını söyleyebiliriz.” dedi.

 


Yorumlar

“Renault, Magnetti Marelli'den Vazgeçmiyor” için 3 yanıt

  1. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Peki Renault, bunu göze alabilirmi sence? Bence alamaz. Çünkü Renault'u fabrika takımı olarak, F1'de bulunduran takımdır Red Bull. Yani iki takımda bunu göze alamaz bence. Benim söylediklerimde sadece bir ihtimaldi.

  2. Muammer UYAR avatarı

    Renault tan vazgeçse ne olacak.. Redbull a kim motor verir ? Ferrari ? Mercedes ?

  3. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Bu alternatör, Red Bull ve Renault'un arasını açarmı acaba? Pek ihtimal vermiyorum ama, her şey olabilir. Ancak F1'de Renault'u fabrika takımı olarak, temsil eden takımdır Red Bull.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir