Alonso: "Ferrari Gelişmek Zorunda"

yazar:

kategori:

Ferrari bu hafta sonu daha rekabetçi olmayı umuyordu ancak bazı güncellemelerin beklendiği gibi çalışmaması üzerine Alonso sıralamalarda ancak 5. olabildi.

Alonso “Perşembe günü buraya geldiğimde daha fazlasını umuyorduk çünkü buranın bizim için uygun olmasını umuyorduk. Ancak dünkü analizlerimizin ardından daha ilk turlardan itibaren Monza’daki kadar hızlı olmadığımızı gördük.”

“Bu yüzden bugün 5. olmamız muhtemelen bu senenin ortalamasından daha iyi.”

“Ancak yarın puan kazanmak ve ardından Suzuka ile Kore için gelişmek zorundayız çünkü rakibinizin 1.5 sn gerisinde olamazsınız.” dedi.


Yorumlar

  1. GT Open sports tv.. Ferrariler iyidir

  2. o hangi seri bilmiyorum da, burada da dengeler çok değişiyor. şampiyona lideri sls'lerdi ama geçen moskovada mclarenlere yem oldular, şimdi de lambo kazandı sezonda ilk kez. bmwlerde iyi. audi ve ferrariler bir iyi bir kötüler.

  3. yalnışlıkla sebastian vetele cevap yazdım dostum o cevabı size yazacaktım:)

  4. Evet bu araçlar yalnız dünkü yarışta sadece iki tane porşe 1 aston martin iki corvett ve 20 ye yakın ferrari 458 vardı,

  5. FIA GT1 olabilir mi? Şu an yarışı var: link

  6. Konu dışı
    Dün akşam bir kanalda Yol araçların yarışı vardı,pilot (değişmeli ) iki tane porşe bir Aston martin 20 tane Ferrarinin canına okudular,Ferrari araçları corvet'i bile geçemiyorlardı.

  7. SEBASTİAN VETTEL avatarı
    SEBASTİAN VETTEL

    Anlamıyorumm…..! madem 1.5 saniye geridesın her yarışta bir tur yemen gerekir liderden demek ki aracın yarış odaklı üretilmiş ve sıralamada da o kadar kötü değil hala neden bu kadar mağdur rolündesin anlamıyorumm

  8. Muammer UYAR avatarı

    Arkadaş bu adamlar 3 gün boyunca magny cours ta ne yaptı…

  9. DreamOfWinD  avatarı

    İspanya değil Kanadadan beri neredeyse hiç çalışmadı. Pat Fry rüzgar tüneli uyuşmazlığı olduğunu söyledi, sorunları anladıklarını söyledi. O 4 end plateli ön kanatlardan vazgeçildi. Spa monzaya gelen kanatlarda beklenildiği gibi çalıştı. Dün de pat fry sadece arka kanatı kullanmadıklarını söyledi. Bir dahaki yarışa kadar üzerinde çalışılır. Benim içinde hayal kırıklığı oldu bu hafta. Monacoda iyiydik burdada iyi oluruz diye düşünmüştüm ama beklediğim gibi olmadı. Ancak takıma inancım sonsuz.

  10. Ferrari kaç sezondur sezona hızlı araçla başlayamıyor. Hatırlarsanız Hamilton geçen sezon sonunda şampiyonluk için sezona kazanan araçla başlamalıyız aksi durumda yakalamak kolay olmuyor demişti. Sen yırtınıp yakalasan bile yakaladığın takım biraz gelişince yine geriye düşüyorsun.

    Öyle görünüyor ki şampiyonluk için rakiplerinin durumu önemli artık Ferrari için. Hamilton son 2 yarışta 25 puan fark kapattı Alonso ile. Sadece podyumda olmak ta yetmiyor Alonso'ya. Hamilton kazanıp Alonso 3.olsa dahi 10 puan daha kapanmış oluyor. 7 uzun yarışta alınabilecek 175 puan var. Aradaki farkta çok büyük değil. Alonso'nun açtığı devasa fark Ferrari'nin gelişememesi sonucu eriyip gitmeye başladı. Gidişat Alonso'nun aleyhine gibi gelişiyor şuan da.

  11. Tamam Ferrari en hızlı araç olmayabilir ama o kadar da kötü değil kesinlikle.

  12. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Bu senede şampiyon olamazsa bu adam, kendini avutmayı bırakmalı bir an önce Ferrari şöyle böyle diye. Resmen kariyerinden 3 seneyi yemiş olacak Ferrarin yaptığı dandik araçlarlan. Ulan 8 tane kanat değişti, değişen kısım 1cm lik kulak. Onuda az aşağa az yukarı oynatıp duruyorlar. Bunu mu buluyor 500 tane mühendis dediğiniz elemanlar bula bula. Yuh..

  13. rocco junior avatarı

    Sezon başı Mclaren'inkine benzer bir durum.Getirdikleri güncellemeler zaman zaman çalışmadı zaman zaman yağmur engelledi ve derken geri düşmüşlerdi.Sonradan atılım yaptılar.İmkansız değil,planlı güncellemeler sorun çıkmadan,tünel-pist verileri uyuştuğu müddetçe tempo artacaktır.Kalan yarışlarda illa ki bize uygun yerler var.Farkın bazen 0.2-0.3sn bazen kafa kafaya olacağı yerlere gideceğiz elbet.

  14. Ferrari'den bahsediyoruz.Bırak da o kadar gelişsinler.Sezon başında herşey yanlıştı,sonra o yanlış düzeldi.İspanya'dan beri neredeyse hiçbir güncelleme çalışmadı.Bu başarısızlıktır.Kendini küçük şeylerle avutma.Lotus değil Ferrari'den bahsediyoruz.

  15. inşallah tabiki her pist için mclaren gibi en iyisi olunması lazım

  16. sende haklısında bir güncelleme değil, son 3 aydır bir ön kanadı ayarlayamadılar, bu sefer arka kanatta da sıkıntı çıktı 🙂

    kaybolmayan sakız istiyorlardı ya, bende çalışan güncelleme istiyorum artık…

  17. sampiyonluk gitti gider fernando..

  18. DreamOfWinD  avatarı

    Hiç bir şeyi beceremezler derken?
    Sene başında 1.5 sn geride olan top speed ve çekiş özürlü araç Kanada da 0.3 sn gerideydi. 500 mühendis boşuna çalışmıyor. Bir güncelleme beklendiği gibi olmayınca hemen takıma saldırmayalım.

  19. alonso bu takimda iyiki yoksa ferraninin araci gelistirecegini falan yok

  20. Gelişim falan bekleme boşuna.Hiçbirşeyi beceremezler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir