McLaren: "Şampiyonluk Mücadelesi Son Yarışa Kadar sürecek"

yazar:

kategori:

 

Lewis Hamilton, dünkü sıralamalarda ilk cebi alırken şampiyonadaki rakipleri Sebastian Vettel 3., lider Alonso ise 5. olabildi.

Hem son yarışlardaki performans hem de liderlik koltuğundaki Alonso’nun en hızlı araca sahip olmaması, Hamilton’ın Pilotlar Şampiyonası’ndaki şansını arttırıyor.

Şampiyonluk mücadelesini ile ilgili konuşan Michael: “Sonuna kadar süreceğini düşünüyorum.”

“Son yarışa kadar gitmemesi için bir neden göremiyorum. Bu da takip eden seyirciler için muhteşem bir şey. Şu anda itibaren görecekleri çok şey olacak.”

“Birçok eğer ve ama olacak”

“Ferrari’nin, insanların söylediğinden çok daha iyi bir araca sahip olduğuna inanıyorum. Öyle olmasaydı şampiyonada lider olamaz; o yarışları kazanamazdınız. Fernando’nun kazandığı yarışlarda güçlüydü. Bu yüzden kötü bir araç değil.”

“Sürekli en iyi araç olmayabilir ama kimse de bu yok. Bizim güçlü olduğumuz alanlar var; Red Bull da diğer her yerde güçlü”

Ferrari Pist Operasyonları Sorumlusu Diego Ioverno, takımın Singapur’daki performansının, gelişmeleri gerektiğini gösterdiğini belirtti.

Ioverno: “Genel olarak giderilmesi gereken bir performans eksikliğimiz olduğunu düşünüyorum; muhtemelen burası gibi yüksek yere basma kuvveti gerektiren pistlerde”

“Suzuka tamamıyla farklı bir yer. Bu yüzden burada ne olursa olsun, Suzuka’da da aynısı olmak zorunda değil”

“McLaren çok güçlü; Red Bull burada beklediğimiz gizi çok güçlü görünüyor. Zorlamaya devam etmemiz gerektiğini biliyoruz. Çünkü hedefimizi kovalamak için zorlamamız gerekiyor.”

 


Yorumlar

  1. Hamilton sampiyon olurmu bilmem en azindan 2-3 yaris daha kazanmasi gerek Fakat Takimlar kategorosinde McLaren Hamiltona oranla sampiyonada daha avantajli Yillardir Sampiyon olamayan ve hep ikinciliklerle yetinen bir McLaren takimi icin bu oldukca iyi bir durum. Ha sunuda söyleyeyim Ferrari öyle abartildigi kadarda kötü degil. Bence bazilari bunu sirf Alonsoyu Kahraman göstermek icin öne sürüyor Ferrari gibi köklü bir takin bunu görmezden gelip kendinin yerden yere vurulmasini nasil hazmediyor bunuda anlamis degilim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir