Vettel: "McLaren Bizden Daha Hızlıydı"

yazar:

kategori:

 

Alman pilot, en son Bahreyn GP’de damalı bayrağı en önde geçmişti ki bugün, yarışın lider Lewis Hamilton’ın arıza nedeniyle aracını kenara çekmesi sonucu Marina Bay’da da zaferin sahibi oldu.

Vettel, bu galibiyeti ile lider Alonso’ya biraz daha yaklaştı ve farkı 29’a indirdi ama tempoları dikkate alınca Red Bull’un, McLaren’a yetişmesi için çok çalışması gerektiğini belirtti.

Vettel: “Bu hafta sonu en hızlı pakete sahip değildik ama yine de kazandık. Bu yüzden çok mutluyum.”

“Gelişmemiz gerek. Kapatmamız gereken küçük bir fark var ve şu anda McLaren muhtemelen en hızlı araç; Ferrari ise biraz daha ‘her zaman yukarılarda’ görünümünde”

Red Bull pilotu, sezonun bitimine 6 yarış kala durumun daha parlak olduğunu ifade etti.

Vettel: “Öncekine göre (Singapur GP öncesine göre) durum daha iyi. Fernando 3. oldu ve 10 puan fark kapandı. Daha çok yarış var ve neler olacağını tahmin etmek zor. (Öncelikle) Yarışları tamamlamamız gerekiyor.”

“Tempo var. Kazanmaya yetecek kadar hızlı olmasak da bunu yapmayı sağlamalıyız. Şimdiye kadar zor bir şampiyona oldu ama biz hâlâ (mücadelenin) içindeyiz”

 

 


Yorumlar

“Vettel: "McLaren Bizden Daha Hızlıydı"” için 4 yanıt

  1. doğru söze ne denir… ağızınıza sağlık.

  2. Karşı çıktım çünki izlediğin yarışı doğru tahlil edemiyorsun ve şurda yazılanı bile anlamayı beceremiyorsun arkadaşım.Vettel yavaş araçla kazandı ama nasıl kazandı?Lewis'in mekanik arızası dolayısıyla kazandı nitekim Vettel sadece ve sadece Lewis'ten yavaştı aynı araçla yarışan button'a göre temposu baştan beri iyiydi Lewis ekarte olunca yavaş araçla kazandık denir buna ama aslı yavaş araçla ve şansınında yardımıyla kazandı.Zira Lewis problem yaşamasaydı şuanda yavaş araçla kazandım gibi bi demeç veriyor olmayacaktı ve sende boşboş konuşmayacaktın bukadar basit…

  3. Muammer UYAR avatarı

    Bende duvarlarda neden salya var diyordum demek ondanmış :))
    şaka şaka 😀

  4. ben diğer haberde vettel yavaş araçla yarış kazandı diyince bana karşı çıkan arkadaşlar buyrun size kanıt bakın mc laren bizden hızlıymış yavaş araçla kazanmışız işte

    vettel hamiltonu ve aracı o kadar zorladı ki her tur duvarları yalıyordu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir