2012 Singapur GP – Tüm Yarış İzle

yazar:

kategori:

Yarış tek parttır. Sol alt tarafta yer alan seçenekten 480’i seçerek en yüksek kalitede izleyebilirsiniz. İyi seyirler…


Yorumlar

  1. Karacan mı? aman! aman!…

    Pilot adlarını yerel dillerinde telaffuz edecegim diye kendini kasmasına tekrar katlanamayız

  2. http://www.youtube.com/watch?v=AnbQBE6-Uyk

    Veremedim videoyu.Sondaki rakamlar dediği = den sonrası değil mi?Hangi kısmı yazılacak?

  3. Okay Karacan bahsi açılınca aklıma hep bu geliyor , yorumcu ondan da beter saçmalıyor sonlara doğru(bir de Vet-tel deyişi yok mu)

  4. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Hocam üç sene İstanbul yarışlarında çektik Okay Karacan eziyetini, bir tekerlek dışarı çıktığında "of korkunç bir spin"inden mi yazayım, "2sn farkla pole'ü alabilir" dediği adamın seans barajını geçememsini mi, hiç bir teknik bilgisi olmamasını mı, neyini yazayım neyini? Serhan Acar'ın verdiği bilginin yüzde birini vermiyor adam, çene suyu çorba bir yarış sunuyor. Son İstanbul yarışında pitler sırasında yerışın birincisi değişti, adam yanındakiyle muhabbet ediyordu, tek kelime etmedi…

  5. serhan acar çok yanlı yorum yapıyor . yok mercedes şöyle yok mercedes böyle bıktık bir ferrari fanı olarak çok sıkıldım bu serhan acar denilen adamdan şu yayınlar ntv ye geçsin de okay karacan eskisi gibi anlatsa 90 larda ve 2000 li yılların başında olduğu gibi . GERÇEKTEN GICIK OLUYORUM ŞU SERHAN ACAR A … MERCEDES EN BÜYÜK DEĞİL BU SPORDA SADECE BÜYÜKLERDEN BİRİ O KADAR .. GÖSTERİŞÇİ ALMANLAR GÖSTERİŞTEN BAŞKA BİRŞEY YOK ADAMLARDA

  6. digitürk bana discovery science için lazım. yoksa dsmarta geçecektim. ttnetten memnun değilim, ama tivibuyu da işyerinde izlemek için kullanıyorum. tivibu normalde 4 tl ama benim kullandığım bir üst pakette yurosportlarla motors tv de var. çok hesapladım da buradan kaçış yok 🙂

    RTL şart değil, paso reklam giriyor zaten. Geçen yarışı netten skysporttan izledim. fazlasıyla yeterli. sky yorumcu ve spikerlerini her zaman serhan acar'a tercih ederim. o da iyi tabi ingilizce bilmeyen için ama skydakiler çok hızlı yorum yapabiliyorlar, hemen bahsediyorlar bir şeyden. serhan acar 10 sn geriden geliyor. bazen de yanlış anlatıyor.

  7. Sırf RTL izlemek için tivibu aldıysan çok gereksiz masraf yapmışsın Günay.Bak sen de 60 lira ödüyormuşsun.Kampanya 30 eylülde bitiyor bence mutlaka geçmelisin.

  8. DreamOfWinD  avatarı

    Sene başında da bir kampanya vardı internet+ dsmart almıştım. Modem ttnet uyumlu olduğu için kullanamadım. Bana modem kazıklamak için uğraştılar. İptal ettirip yeniden ttnete geçtik. İnternetimi kesmeyip iptal için ücret talep ettiler. Ücreti ödemedim çünkü sözleşmede böyle bir madde yoktu. Tüketici hakem heyetine başvurup olayı hallettim. 1.5 hafta internetsiz durdum. benim gibi ttnet den modem alanlar varsa bir kere daha düşünsün. Bu d smart çok üçkağıtçı bir firma.

  9. 60 lira ttnet, 19 tl digitürk, 19 tl tivibu. Hesaplayınca epey zarardayım 😀

  10. Tüm yarış yayımlanmışken bir kampanyadan bahsedeyim bari.D-Smart'ın televizyon yaparlar bilirler yeni kampanyalarını.İnternet+D-Smart HD'yi internet fiyatına veriyorlar.Gerçekten muhteşem bir kampanya.Ben de başvurumu yaptım bugün gelip kurulumu yaptılar.Aranızda internete yüksek para veren ve D-Smart'ı olmayan varsa kesinlikle öneririm.Ben TTNet'in 8mbit limitsiz internetine 63 lira ödüyordum.Bu kampanya sayesinde hem internete hem D-Smart'a 69 lira ödeyeceğim.Cebimden sadece 6 lira fazla çıkacak ama ekstradan yarışları avrupa maçlarını vs. izleyebileceğim.İnterneti yüksek fiyat olanlara öneririm.

  11. kan mevsimi avatarı

    yarışın türkçe anlatımını bulabileceğim bi yer var mı,bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim…

  12. Kalite 10 numara. Elinize sağlık. Baştan izleyesim geldi 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir