Ecclestone: "Hamilton'ın Aklında Mercedes Vardı"

yazar:

kategori:

 

İngiliz pilot, henüz 2013’te hangi takımda olacağını açıklamadı ki hem McLaren’da kalacağı söyleniyor hem de Mercedes ile anlaşma imzalayacağı.

Hamilton, Singapur GP’ye kadar üst üste ortaya koyulan üstün performansların ardından şimdiki takımına yakınlaşmış olduğu düşünülse de geçen Pazar günü dayanıklılık sorunu nedeniyle yarış dışı kalması, bütün gidişatın önüne set gerebilir.

Ecclestone: “Hamilton’ın da ne yapacağını bildiğini sanmıyorum. Son 2-3 yarışta çok iyi işler çıkardı.”

“(Ondan öncesinde) neden mutsuz olduğunu bilmiyorum ama ne olursa olsun ayrılmayı düşünüyordu”

“Aklında (Mercedes’e) gitmek vardı. Bu biraz değişti mi bilemiyorum”

Padoktaki bir söylentiye göre de Hamilton, Mercedes’in yıllık 15 milyon poundluk teklifine yaklaşamasa da McLaran’da kalacak ve Schumacher en azından bir sene daha Gümüş Oklar adına yarışacak.

 


Yorumlar

  1. Uğur Öztürk avatarı
    Uğur Öztürk

    F1 de bir yarışın bile tüm fikirleri, görüşleri, planları vs. değişmesinden haz almıyorum. Anlaşmış gibi en eskisinden en yenisine hepsi bunu yapıyor, basın da dahil. Bir hafta sonu yere göğe sığdırılamayan pilot veya takımı bir sonraki hafta sonu gömüyorlar hemen.

  2. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Bence, pilot pazarı 2014'te daha hareketli olucak. Bu sene sonunda önümüzde ki sezon için pilot pazarında büyük gelişmeler beklemiyorum. Aksine 2014'te ortalık daha fazla karışır kanımca.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir