2012 Singapur GP'nin Yıldızı Kim?

yazar:

kategori:

Yorumlar

“2012 Singapur GP'nin Yıldızı Kim?” için 10 yanıt

  1. öncelikle site yönetiminede sormak istiyorum yarış günü şehir dışında idim bu nedenle net ten izlemek için yarış saatine özellikle baktım 15:30 du.15:05 de net kafaye geldim baktımki yarış başlamış 2 tur olmuş neden yarış saati yanlış yazıldı ? cevabıda göremeyeceğim muhtemelen zira nete girmem çıkınca zor şu an.
    yarışın yıldızı vettel
    massa ne yapmış lotus-mercedes-mclaren lerden birini geçmişmi ? yok.kaçıncı sıradan başladığıda önemli değil 8.olmuş o kadar.ham ı geçemezdi zaten adam liderdi.msc yi de geçemezdi kaza yapmasa e bu adam ne yapmış ayrıca
    massa perezden 15,grosjean dan 31,rosberg den 42 puan fark yemiş klasmanda daha onları çıkaramamış.bu farkları eritsin sonra belki yıldız olur.

  2. Massa ya verdim..

  3. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Bence de Massa. Senna'ya atağı çok iyiydi. Otomobili çok zor bir yerde olmasına rağmen kontrol etmesi takdire şayan. 3 yarıştır iyi gidiyor. Bence izin verilse İtalya'da podyuma Massa çıkardı.

  4. 🙂 Öyle yapacaz artık.

  5. Felipe Massa 🙂 Bu sene Felipe'ye oy vereceğimi hiç tahmin etmezdim 🙂 Müthiş iş yaptı müthiş.

  6. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Siteye her girdiğinde, bu haberede gir farklı pilotlarada oy bas. 🙂

  7. İlk turda pitstop yapıp 24.sıraya düştükten sonra bir çok güzel atak yaparak hak ettiği puanları alan Massa.

  8. Kazadan bu yana üzerinde sürekli bi tutukluk olduğunu düşündüğüm Massa Singapur da eski günlerine dönmüş gibiydi ve bu pist için fazlasıyla cesur ataklar yaptı.Oyum Massa ya.

  9. Haftasonu hep en hızlı olduğu için Vettel, elindeki aracıyla 2. başladığı için Maldonado, pol için Hamilton, 12.'lik için Glock, istemeden de olsa yaşattığı heyecan için Massa ve geçen seneki kazasının aynısına imza atarak istikrarını koruduğu için Schumacher 🙂

    Kura çektim, oy Glock'a gitti 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir