Maldonado: "Temiz Yarışabileceğimi Herkese Gösterdim"

yazar:

kategori:

 

Williams pilotu, ikinci cepten kalkmasına rağmen ilk turda 4. sıraya düştü; ardından kötü zamanda giren güvenlik aracı, stratejisini etkiledi ve en sonunda hidrolik kaçağı nedeniyle yarış dışı kaldı.

Bu sezon birçok defa kazalara karışmasının ardından Maldonado’ya, temiz bir şekilde yarışabildiğini göstermekten memnun olup olmadığı soruldu.

Maldonado: “Evet”

“Dürüst olmak gerekirse kötü bir dönemden geçiyordum ve bazı kazalara karıştım; nedenini söylemesi zor.”

“İyi, temiz ve rekabetçi bir şekilde yarışabileceğimi herkese gösterdim. Sıkıntılı bir yarıştı ama aynı zamanda gösterdiğim tempo nedeniyle mutluyum; özellikle de başta”

Öte yandan Venezüellalı pilot, Mayıs ayında İspanya GP’deki zaferinden bu yana puan alamıyor.

Maldonado: “İyi bir potansiyelimiz var. Belki de yarış içinde her zaman en hızlı araç bizde olmuyor ama her zaman gelişmeye çalışıyoruz.”

“Singapur’da podyumda olma adına büyük bir şansımız vardı ama yarış bu. Bazen iyi olur bazen olmaz”

“Kötü anlar yaşıyoruz ama önümüze bakmamız gerek. Önümüzde hâlâ yarışlar var ve telafi edebiliriz. Sakin olmak önemli”

 


Yorumlar

  1. hee yani artik biliyoruz temiz yarisabildigini kasap degilmis aslinda hobi olarak yapiyormus kazalari, yarisa heyecan katmak icin, tekrardan normal yasantisina dönebilir.
    yeni kural sanirim, 1 yariis temiz yarisinca bonus filan mi kazaniyorsun. sonraki yarislarda kaza olursa diye simdiden hatirlatma yapmis.

  2. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Bi zahmet… güldum habere ya…:)

  3. Ayrıca Monza'da da cezayla 22. başlayıp 11. bitirmişti. Düşün ki gerideki karambolden kurtuldu. Nerdeyse puan alacaktı adam, üstelik Reno motorlu bir araçla.

  4. Maldonado bu mantığı Monza yarışından beri benimsiyor. Hamilton ve Webber'in dedikleri sadece biraz gülümsemek için. Monza'da kaskının arkasına da eklemişti bu değişimi: Resim

  5. 8 yarıştır puan alamıyor ve gelen uyarıları ciddiye alıp puansız geçen yarışlara bir son vermesi gerekti.gerçi yine puan alamadı ama temiz yarış çıkarttı o bir gerçek.

  6. Muammer UYAR avatarı

    En temiz Maldonado yarış dışı kalmış Maldonado dur :))

  7. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Takımdan ve belalısı hamiltondan gelen ultimatomları çok fazla ciddiye almış ki ; ilk viraja dahi korkarak girip kendini dışarı attı.Oysa çok güzel start almıştı.Hamiltonun çizgisinden dönseydi ne vettele ne de buttona basitçe geçilmezdi.Vur deyince öldürmüşler sanki.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir