Cerrahı: "Kubica'nın Kolu Hiçbir Zaman Eski Haline Gelmeyecek"

yazar:

kategori:

 

2011 sezonunun hemen öncesinde ralli kazası geçiren özellikle sağ kolunda hasar nedeniyle uzun bir süredir tedavi göre Kubica, ümit veren F1 kariyerine kaldığı yerden devam etmek için gayret ediyor.

Bununla birlikte Polonyalı pilot, geçenlerde bir ralli mücadelesine katıldı ve şu sıralar adı Pirelli test pilotluğu görevi için de geçiyor.

Kolunu ameliyat eden Igor Rossello: “Ne yazık ki iyi ve uzun bir rehabilitasyon bile elini (elinin hareket kabiliyetini) tam olarak geri getirmeyecek.”

Rossello ayrıca Kubica’nin ralliye, sağ kolunu hareket ettirecek daha fazla alana sahip olduğu için katılabildiğini belirtti.

Rossello: “Şu anda Robert’in F1 yarışlara katılıp katılamayacağını tahmin etmek zor”

 


Yorumlar

  1. Osman ERENER avatarı

    potansiyeli bu kadar iyi bir pilotun yarışamaması çok üzücü bir durum..umarım iyileşir..

  2. Aslında bir seçenek olsa isteyen yeniden eskiye isteyen de eskiden yeniye sıralayabilse güzel olur.

  3. Ben böylesinin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Evet, habere ilk girildiğinde yorumları okumak için en alta gitmek gerekiyor. Ters oluyor. Ancak yeni yorumları kontrol etmek için habere tekrar girildiğinde en aşağı kaydırmak gerekmiyor, en son okuduğunuz yorumu bulana kadar okumak yeterli. Hangi türlü olursa olsun alışılır zamanla, benim için çok fark etmez 🙂

  4. Onur Ömer Öztürk avatarı
    Onur Ömer Öztürk

    Cidden güzel bir şeyden bahsetmişsin, aşağı in, sırayla okumaya çalış, hele ki bir de bir yorum altında defalarca yorum yapıldıysa, bir de o karşılıklı konuşamaya döndüyse, piyuuuu. Önce bakıyorsun hangi sırada, baştakine geliyorsun okuyorsun, sonra karşılıklı konuşmaya bakıyorsun, sonra bi bakıyorsun, ilk yoruma yapılan başka biri var, satır başına dönülmüş, falan filan derken bir yukarı bir aşağı başım dönüyor. Buna bir çare, mesela birbirini takip eden 3 yorumdan fazla olmasın gibi kısıtlamalar getirilse, uzamasa. Sıralama eskiden yeniye olsa. Sizin için zor olur mu bilmiyorum ama buna bir şekilde başlasanız, zamanınız az olsa bile bir taraftan bu işe girişseniz, geç olsun güç olmasın ama bu şekilde devam etmesin.

  5. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Biraz Moralimi Bozdu Diyebilirim. Yetenekli Bir Pilotun F1 Pistlerinden Kayboluşunu İzlemek Zor Geliyor Bana.

  6. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Site yönetiminden rica ediyorum, bu yorum sırasını mümkünse değiştirin, yorum okumak için sayfanın altından üstüne çıkılan tek site burası herhalde. Benim bildiğim okuma yukarıdan aşağıya doğru yapılır.

  7. Ben bunu yıllardır söylüyorum zaten. Massa çok daha hafif bir kaza geçirmesine rağmen bir daha hiçbir zaman eskisi gibi olamadı. Kubica da olamayacak. Elini tamamen kaybetmemiş olduğuna inanamıyorum hâlâ.

  8. Bence umit hala var, bu adamlarin vucudu sen ben gibi calismiyor, o kazayi biz yapsaydik birak kolu coktan oteki tarafa yerlesmistik. Tovbe Tovbe 🙂

  9. o kolun su anda yerinde olmasi bile mucize bence.. bizim basimiza ayni kaza gelse o kolu simdiye kadar 85 kere kesmislerdi…

  10. rallide, dtm de vs yarışsın öyleyse, en azından yarış hayatı son bulmaz. büyük yetenekti, yazık oldu…

  11. 2012: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2012: A McLaren Odyssey (spa2000)

    2012: A McLaren Odyssey (spa2000) 03.07.2011 19:03:23
    son fotolarına baktığımda ellerinde ve kollarında kuvvetli deformasyonlar vardı.
    (doktor değilim ama kalıcı olma ihitimali var gibi.)

    ———————————–
    En başından beri maalesef durumu buydu.

    ve doktorun dediği gibi f1 kokpitinde hareket serbestisi minimum seviyede ve Kubica'nın kolu belli açıları yapamaz durumda.

    Maalesef Ferrari tulumlarını giyemeyecek.

  12. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Önceden 2014'te geri döner diye bir umut besliyordum, ama fotoğrafları ve videoları izledikten sonra bu ihtimalin gerçekleşme seviyesi, çok düşük.

  13. Kullanabilmesi bile mucize gerçi, bir yerlerde yarışsın yeter benim için. F1 şart değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir