Tayland Formula 1'e Bir Adım Daha Yaklaştı

yazar:

kategori:

 

Bu sene başlarında ülkenin ciddi olarak F1’e girmek istediği yönünde söylentiler vardı ve üst düzey bir hükümet yetkilisi, kendisinin ve Red Bull’dan temsilcilerin, Singapur’da Bernie Ecclestone ile görüşmelerinin ardından planlarını ileri bir safhaya taşıdığını açıkladı.

Kanokphand Chulakasem, Ecclestone ile üzerine uzlaşılan geçici plana göre 2014’te yapılmaya başlanacak yarış Bangkok’ta ve gece düzenlenecek.

Chulakasem: “Singapur ve Monako gibi cadde yarışı olacak. Singapur gibi gece yapılacak.”

Bununla birlikte işler resmiyet kazanmadan önce görüşmelerin hâlâ sürdüğü ve yarış ücretinin henüz belirlenmediği belirtildi.

Taylan hükümeti, yarışın toplam maliyetinin %60’lık kısmını karşılama sözü verdi ki geri kalanı Red Bull ve Singha gibi sponsorlardan karşılanacak.

Red Bull Pilotu Mark Webber, 2010’da Tayland caddelerinde 100.000 kişi önünde gösteri yapmıştı.

 


Yorumlar

“Tayland Formula 1'e Bir Adım Daha Yaklaştı” için 4 yanıt

  1. onlardan daha cok sicak sartlar altinda ve daha zor kosullarda ve de ustune fakirlik seviyesinde para kazanan insanlar var! bence bunu fazla dusunmememlisin! bana o parayi ver her gun olume meydan okurum!

  2. Parayı veren düdüğü çalar.

  3. çok sıcakta pilotları zaten yoruyor bide bu çıktı

  4. Fernando Alonso avatarı
    Fernando Alonso

    yok tayland yok kuzey kore yo hindistan
    boyle pistler giriyor sonra spayı monacoyu tartışıyorlar sözleşme yenilenecek mi diye.önüne gelen pist yapıyor.parayı veren düdüğü öttürüyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir